ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου- Ανατρεπτικά γεγονότα –περίεργες συναντήσεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου- Ανατρεπτικά γεγονότα –περίεργες συναντήσεις Photo/Istock

Η Τετάρτη είναι μια ημέρα όπου όλα μπορούν να συμβούν, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού να φέρνει γεγονότα που αυξάνουν την ένταση και την νευρικότητα των ημερών. Εμπόδια στις μετακινήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία, αλλαγές προγραμμάτων και ανυπομονησία  συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό που έρχεται ως συνέχεια σε αυτά που ζούμε από την αρχή της εβδομάδας. Επιπλέον ζημιές και προβλήματα παρουσιάζονται σε ότι έχει να κάνει με μηχανήματα, ηλεκτρονικά, τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσα μεταφοράς. Όλη η αυτή η κατάσταση εννοείται πως επηρεάζει την καθημερινότητα μας, οξύνει τα πνεύματα, αυξάνει την επιθετικότητα τις περίεργες συμπεριφορές και  γενικότερα μπλοκάρει τις ενέργειες μας.   

ΚΡΙΟΣ 

Μια είδηση, μια ενημέρωση, μια πληροφορία που θα έχετε σήμερα σε σχέση (και πάλι) με τα οικονομικά σας θα σας αναστατώσει και θα σας εκνευρίσει. Είτε αφορά κάποιες οφειλές σας που πρέπει να τακτοποιηθούν είτε ακόμη και κάποια χρήματα που είχατε δανειστεί και πρέπει τώρα να επιστρέψετε φροντίστε να είστε συνεπείς και τυπικοί. Στα επαγγελματικά σας , μόνο με ψυχραιμία και βαθιές ανάσες θα καταφέρετε να βγάλετε πέρα με τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Στη συναισθηματική σας ζωή, δεν θα δεχθείτε ευχάριστα μια έκπληξη από το σύντροφό σας παρά τη καλή του πρόθεση, ενώ οι αδέσμευτοι για σήμερα μην ασχολείστε με το θέμα..

ΤΑΥΡΟΣ

Φημίζεστε για την ηρεμία και την υπομονή σας αλλά η σημερινή ημέρα θα δοκιμάσει και τα δύο.. Θα έχετε ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές στο πρόγραμμα της ημέρας που θα σας αποσυντονίσουν και θα σας θυμώσουν.  Στα επαγγελματικά σας, μια πρόταση που θα  κάνετε ή ο  τρόπος που θα προχωρήσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, αλλά οι ανώτεροι σας δεν δείχνουν να εντυπωσιάζονται το ίδιο. Η συναισθηματική σας ζωή μπορεί να μην έχει καθόλου σταθερότητα έχει όμως ποικιλία και ενδιαφέρον που αυτές τις ημέρες σας ιντριγκάρει… Για τους δεσμευμένους η μεταξύ σας ειλικρίνεια είναι σημαντική όσο και αν κάποιες αλήθειες ενοχλούν…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευερέθιστοι και έτοιμοι για καυγά είστε σήμερα καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν, οι  εκκρεμότητες παραμένουν και οι αναποδιές συνεχίζονται… Προσοχή στην ταχύτητα είτε οδηγείτε είτε ακόμη και όταν περπατάτε γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Στα επαγγελματικά σας, μια δυσάρεστη ή έστω άβολη συζήτηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι να μην δίνετε λάθος εντύπωση για το άτομο σας και πόσο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας στο εργασιακό σας περιβάλλον. Στη συναισθηματική σας ζωή χαλιναγωγείστε τα νεύρα σας και μην ξεσπάτε χωρίς λόγο και αιτία στον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι αγνοήστε το ενδιαφέρον ενός προσώπου που οι ως τώρα πράξεις του δεν συμβαδίζουν με τα λόγια του.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αναθεωρήσετε πολλές από τις σκέψεις σας σήμερα, τόσο σε σχέση με τις φιλοδοξίες σας όσο και με τα πλάνα που έχετε για το μέλλον. Θα δεχθείτε πως στο εργασιακό σας περιβάλλον υπάρχουν κάποιες παγιωμένες καταστάσεις που μπαίνουν εμπόδιο στην εξέλιξη σας και θα πρέπει να αλλάξετε κατεύθυνση. Επαγγελματικά έχετε κουραστεί να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν και να σας δώσουν πρωτοβουλίες που ακόμη σας αρνούνται. Συναισθηματικά μην παρασύρεστε σε συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν μόνο και μόνο για να φανείτε αρεστοί και ενδιαφέροντες στα μάτια ενός προσώπου. 

ΛΕΩΝ 

Οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί σχετικά με ένα οικογενειακό ζήτημα αρχίζουν και σας πιέζουν  όχι τόσο γιατί κουραστήκατε όσο γιατί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν δείχνουν καμιά διάθεση να βοηθήσουν. Πριν βάλετε τις φωνές και δώσετε τελεσίγραφα, κάντε μια ξεκάθαρη συζήτηση μαζί τους και βάλτε τα όρια σας.  Στα επαγγελματικά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να απαιτήσετε επιπλέον προνόμια ή παροχές ως αναγνώριση των ικανοτήτων σας. Μια  τέτοια συμπεριφορά μπορεί να θεωρηθεί εγωκεντρική και κάποιοι να θελήσουν να σας βάλουν στο περιθώριο. Συναισθηματικά, το να αναμασάτε πράγματα που έγιναν πριν καιρό και θα έπρεπε να έχετε ξεπεράσει, μόνο ένταση και καυγάδες θα φέρει στη σχέση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους είναι προβληματική και όσο προσπαθείτε να τους πείσετε για τις απόψεις σας ή να τους υποδείξετε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν τόσο θα τους εκνευρίζετε. Στα επαγγελματικά σας φροντίστε να είστε ακόμη πιο τυπικοί και σχολαστικοί από ότι είστε ώστε να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Προσέχετε τόσο αυτά που λέτε όσο και αυτά που γράφετε γιατί οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις έχουν σήμερα την τιμητική τους. Συναισθηματικά άλλα θέλετε να πείτε και άλλα λέτε με τον σύντροφό σας να μην ξέρει πώς να σας αντιμετωπίσει. Οι αδέσμευτοι συγκρατείστε τη γλώσσα σας και πείτε ότι έχετε να πείτε με περισσότερη κομψότητα.  

ΖΥΓΟΣ

Σας είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας θα πρέπει να δραστηριοποιηθείτε και να μην εμπιστεύεστε την διαχείριση των οικονομικών σας σε τρίτους χωρίς να ελέγχετε τις κινήσεις τους. Επαγγελματικά να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε τι που κάνετε γατί ένα μικρό λάθος μπορεί να ανατρέψει την προσπάθεια που κάνετε τόσο καιρό. Κάποια πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο σας τα παρουσιάζουν, για αυτό μην αναλαμβάνετε πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά. Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να υπάρχει κινητικότητα και καινούργια πρόσωπα να σας προσεγγίζουν, θα πρέπει όμως να σας είναι ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις χτίζονται βήμα-βήμα και δεν βασίζονται σε πρόσκαιρους ενθουσιασμούς…  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολλά τα μέτωπα που πρέπει να διαχειριστείτε σήμερα, και όσο οι συνθήκες δεν βοηθούν τόσο πιο επιθετικοί και απότομοι γίνεστε. Ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις σε σχέση με που θα σας ενοχλήσουν και θα σας Επαγγελματικά νιώθετε να μην ελέγχετε τη δουλειά σας και τον τρόπο που θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας αφού συνεργάτες και συνάδελφοι έχουν τους δικούς τους ρυθμούς που δεν σας βοηθούν. Στη συναισθηματική σας ζωή δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα σήμερα, με ένα προσωπικό σας θέμα να σας φέρνει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας. Έχει εντελώς διαφορετική άποψη για τον τρόπο που το χειρίζεστε και αυτό θα σας εκνευρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας είναι κάτι που σκέφτεστε συχνά και έχετε κάποιες πρωτότυπες ιδέες που, αν εφαρμοστούν θα τις αλλάξουν προς το καλύτερο για όλους σας. Επαγγελματικά, μην υπολογίζετε ότι θα καταφέρετε σήμερα να ολοκληρώσετε όσα έχετε να κάνετε γιατί θα πέσετε έξω… Από τον υπολογιστή σας που βγάζει πρόβλημα μέχρι τις συναντήσεις που ακυρώνονται, όλα συμβάλλουν  να δημιουργηθεί ένα μικρό χάος στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η ερωτική σας ζωή περισσότερο απασχολεί κάποια πρόσωπα από το περιβάλλον σας που δεν ξέρουν τι κάνετε και πως κινείστε σε αυτόν τον τομέα, παρά εσάς που ξέρετε πολύ καλά τι κάνετε: Περνάτε καλά, χωρίς δεσμεύσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Υπάρχει μια αναταραχή στις φιλικές σας σχέσεις που με κάποιο τρόπο συνδέεται με την συμπεριφορά σας στα οικονομικά. Είτε διαφωνούν με κάποιες σπατάλες σας είτε ζητούν τη συνδρομή σας σε κάτι που για εσάς το κόστος του είναι απαγορευτικό. Επαγγελματικά,  στις ήδη πιεστικές συνθήκες έρχονται να προστεθούν και κάποιες αλλαγές ή ακυρώσεις σχεδίων που αναστατώνουν το πρόγραμμα σας . Μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας, απλά αναθεωρήστε χρονικά την επίτευξη τους. Συναισθηματικά ένα πρόσωπο σας μπερδεύει με την συμπεριφορά του και δεν έχετε τη διάθεση ούτε και τον χρόνο να ψάξετε το γιατί. Εξάλλου υπάρχει ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο που σας διεκδικεί έντονα.. Μήπως να στρέψετε εκεί το ενδιαφέρον σας;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ουρανό να κάνει ότι μπορεί σήμερα για να αναστατώσει τη ζωή σας θα πρέπει να είστε σε πνευματική «νιρβάνα» για να μην ταραχτείτε. Ένα οικογενειακό  ζήτημα, που σας απασχολεί εδώ και καιρό, θα πάρει τώρα μια απροσδόκητη τροπή που θα σας εκπλήξει δυσάρεστα. Σα επαγγελματικά σας θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και διαλλακτικοί, ακόμη και αν θεωρείτε ότι οι απαιτήσεις που έχουν από εσάς είναι υπερβολικές. Δεν είναι η στιγμή για (δίκαιες) διαμαρτυρίες. Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει ανέλπιστα καλά μέσα σε αυτή την τόσο περίεργη ημέρα,  ευκαιρία λοιπόν να εκτονώσετε την έντασή της με τον πιο όμορφο τρόπο!  

ΙΧΘΥΕΣ   

Λάθος ημέρα διαλέξατε για να κάνετε την εξέγερση σας, ή μάλλον ακριβώς λόγω αυτής της δύσκολης ημέρας η επαναστατική σας διάθεση θα σας μπλέξει σε αντιπαραθέσεις, καυγάδες και διαφωνίες με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας. Επαγγελματικά, αν κάνετε κάποιο σημαντικό λάθος, ή με κάποιο τρόπο η συμπεριφορά σας επηρεάσει αρνητικά και τους συναδέλφους σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και ζητήστε συγνώμη. Στη συναισθηματική σας ζωή όμως αν φερθείτε με επιπολαιότητα ή πείτε λόγια που πληγώνουν, μια συγνώμη δεν θα λύσει το πρόβλημα που θα δημιουργήσετε…

 

Αγαπημένο