ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου- Ο έρωτας κυριαρχεί με τη Σελήνη στον Λέοντα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου- Ο έρωτας κυριαρχεί με τη Σελήνη στον Λέοντα Photo/Istock

Η  Σελήνη εξακολουθεί να κινείται το ζώδιο του Λέοντα και εκτός των όψεων που αυτή σχηματίσει στη διέλευση της με Ήλιο-Άρη-Κρόνο και Ουρανό δεν υπάρχει άλλη σημαντική όψη που να επηρεάζει την σημερινή ημέρα, αν και το χτεσινό εξάγωνο  Ήλιου-Κρόνου συνεχίζει με τη δυναμική του να βοηθά τους στόχους και τις επιδιώξεις μας. 

Η Τρίτη λοιπόν είναι μια ημέρα που περισσεύει η αυτοπεποίθηση, η δημιουργικότητα, η συναισθηματική γενναιοδωρία και η ερωτική διάθεση! Υπάρχει όμως και η  ανάγκη να κερδίσουμε τον θαυμασμό των γύρω μας και ίσως καταφύγουμε σε υπερβολές για να το πετύχουμε. Οι προσωπικές μας σχέσεις θα δοκιμαστούν για λίγο, κυρίως γύρω στο μεσημέρι, αλλά σύντομα όλα τα σύννεφα θα διαλυθούν. Επαγγελματικά,  μπορούμε να προωθήσουμε τα σχέδια μας έχοντας πίστη στις ικανότητες μας, ενώ ρυθμίζουμε προβλήματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Προσοχή σε μια τάση επαναστατικότητας και αλαζονείας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και δεν μας αφήνει να ακούσουμε  και την άποψη του συνομιλητή μας, χάνοντας σημαντικές πληροφορίες.

Κριός

Έχετε τόσα πολλά πράγματα να κάνετε σήμερα που δεν σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με κανενός άλλου τα προβλήματα… Συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας σας δεν καταλήγουν πουθενά. Αν πρέπει να υπογράψετε κάποια σημαντικά έγγραφα κάντε το σήμερα, αλλιώς αφήστε το για μετά την Παρασκευή. Συναισθηματικά, είστε κάπως υπερβολικοί στις εκφράσεις σας και αυτό εκνευρίζει το ταίρι σας. 

Ταύρος

Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας χρειάζεται σήμερα τη στήριξη σας και θα την προσφέρετε απλόχερα, αν και κάπου εκνευρίζεστε με τις απαιτήσεις του. Επαγγελματικά ακούστε με προσοχή τις συμβουλές ενός ατόμου πιο έμπειρου από εσάς και θα βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή, ενώ προκύπτουν απρόσμενα έξοδα για το σπίτι. Συναισθηματικά, σκεφτείτε μήπως οι απαιτήσεις από τον σύντροφό σας είναι υπερβολικές…

Δίδυμοι

Χρησιμοποιείστε σωστά το ταλέντο σας στην επικοινωνία και μιλήστε για τις ιδέες σας σε πρόσωπα που μπορούν να τις αντιληφθούν και να τις αξιοποιήσουν. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να στρώνουν σιγά-σιγά, ενώ στο περιβάλλον της εργασίας σας έχετε την στήριξη και την βοήθεια των συνεργατών σας.  Συναισθηματικά, είστε περισσότερο εκδηλωτικοί από το συνηθισμένο σας και ο σύντροφός το απολαμβάνει αφού δεν ξέρει και πόσο θα κρατήσουν αυτές οι στιγμές…

Καρκίνος

Η ασφάλεια που αναζητάτε σας προσφέρεται απλόχερα μέσα από τις εκδηλώσεις στοργής και τρυφερότητας των αγαπημένων σας, αλλά λόγω κάποιων οικονομικών θεμάτων που ξεκαθαρίζουν. Επαγγελματικά ασχοληθείτε με υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα αρκετό διάστημα και σήμερα μπορούν να ρυθμιστούν.  Η συναισθηματική σας ζωή σάς καλύπτει απολύτως, με τον ερωτισμό που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας να θυμίζει τις αρχές της σχέσης σας.

Λέων

Εντυπωσιάζετε με την παρουσία σας και  κερδίζετε το θαυμασμό χάρη στο τρόπο που αντιμετωπίζετε τις διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε εγωιστικές συμπεριφορές που ενοχλούν. Επαγγελματικά, η αυτοπεποίθηση σας είναι το μεγαλύτερο προσόν σας. Συναισθηματικά, προσέξτε τις υπερβολές και τις απαιτήσεις που εκδηλώνετε για να μην έχετε εντάσεις και διαφωνίες.

Παρθένος

Σταματήστε για λίγο να κάνετε προγράμματα για τα πάντα, και ασχοληθείτε μόνο με αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Η επαγγελματική ανασφάλεια που αισθάνεστε δεν έχει καμιά βάση, αντίθετα έχετε κερδίσει την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Συναισθηματικά, αναλογιστείτε τι δίνετε και τι παίρνετε από τη σχέση σας και προσαρμόστε αναλόγως τη συμπεριφορά σας.

Ζυγός

Φιλικές σχέσεις και κοινωνική ζωή είναι οι δύο τομείς που σας προσφέρουν ικανοποίηση σήμερα ενώ η γνωριμία ενός σημαντικού προσώπου τονώνει την αυτοπεποίθηση σας.  Επαγγελματικά μην αφήνετε εκκρεμότητες, ειδικά να έχετε κάποια νέα σχέδια κατά νου που θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή. Συναισθηματικά, ενώ είστε βαθιά συντροφικοί, θέλετε να μένετε και λίγο μόνοι σας και αυτό ενοχλεί τον σύντροφό σας. Καιρός να σας δεχθεί όπως είστε.

Σκορπιός

Το πιο πιθανό είναι να αρνηθείτε την πρόσκληση που θα λάβετε για μια κοινωνική εκδήλωση αφού προτιμάτε να κινείστε σε χώρους που νιώθετε άνεση και ασφάλεια Επαγγελματικά, μη θυμώνετε με όσους προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με μεγάλα λόγια και υπερβολές. Κάντε εσείς η δουλειά σας όπως ξέρετε και να είστε σίγουροι για την εκτίμηση των ανωτέρων σας. Συναισθηματικά, κάτι κινείται μέσα από τις παρέες και τον κοινωνικό σας κύκλο, αν και οι εξελίξεις θα είναι αργές…

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα έχει πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα που θέλατε καιρό να προσεγγίσετε και επιτέλους το καταφέρατε. Επαγγελματικά, δείξτε σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε ότι κάνετε. Συναισθηματικά, η υπερδιέγερση που σας προκαλεί η προσπάθεια να τα προλάβετε όλα, μπορεί να εξελιχθεί σε ισχυρή διαφωνία με το ταίρι σας που δείχνει να μην καταλαβαίνει τις προτεραιότητες σας.

Αιγόκερως

Θα προβληματιστείτε με την συμπεριφορά ενός ατόμου που κινείται στο περιβάλλον σας και προσπαθεί να ωφεληθεί από τις συγκυρίες. Χωρίς να σας επηρεάζουν άμεσα οι κινήσεις του γίνεστε γενικότερα επιφυλακτικοί με τα πρόσωπα που σας πλησιάζουν. Στα επαγγελματικά σας μην χάνετε χρόνο με γκρίνιες και παράπονα που κανείς δεν θα ακούσει. Αντίθετα όλοι θα επαινέσουν την αποτελεσματικότητα σας. Συναισθηματικά, δεν θα νιώσετε περισσότερο ασφαλής αν καταπιέζετε ή ελέγχετε κάθε κίνηση του συντρόφου σας. 

Υδροχόος

 Θα βρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και θα ανταλλάξετε τα νέα σας με τη συνάντηση αυτή να σας δίνει μεγάλη χαρά! Επαγγελματικά, μην ξεφεύγετε από το πρόγραμμα της ημέρας και  εργαστείτε με συνέπεια για την πραγματοποίηση ενός στόχου σας.  Συναισθηματικά, οι αδέσμευτοι Υδροχόοι έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα πολύ κοντά στον δικό σας τρόπο σκέψης και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σας ενθουσιάσει.

Ιχθύες

Θα ασχοληθείτε με ζητήματα της καθημερινότητας και θα κουραστείτε αρκετά στη προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα, αφού μόνο εσείς ασχολείστε με όλα αυτά.  Προσέξτε ωστόσο τον τρόπο που μιλάτε στους κοντινούς σας ανθρώπους για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά, κάνετε λάθη από βιασύνη και αργότερα  θα τα βρείτε μπροστά σας διογκωμένα. Προσοχή. Συναισθηματικά, ένα ξαφνικό δώρο, μια έξοδος χωρίς πρόγραμμα ή μια τρυφερή κίνηση είναι ότι καλύτερο για την ανανέωση της τη σχέσης σας!

Αγαπημένο