ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 24 Ιανουαρίου- Ερωτικά μηνύματα, παροδικές εντάσεις

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 24 Ιανουαρίου- Ερωτικά μηνύματα, παροδικές εντάσεις Photo/Istock

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στους Ιχθύς, η Τρίτη είναι μια ημέρα γεμάτη ρομαντισμό, διαίσθηση, φαντασία και ροζ συννεφάκια αγάπης...Το μόνο γκρίζο που χαλάει κάπως το τοπίο είναι το πρωινό τετράγωνο Σελήνης-Άρη με τη συναισθηματική ένταση, τα νεύρα και την έλλειψη κατανόησης που δημιουργεί να αναστατώνoυν τις σχέσεις μας. Σύντομα όμως η επιρροή αυτή εξασθενεί, με την ευγένεια και την κατανόηση μεταξύ των ανθρώπων να επανέρχονται. Προς το βράδυ, η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού χαρίζει έμπνευση και δημιουργικότητα αλλά και την ικανότητα να εκφράζουμε με άνεση τα συναισθήματα μας!

Κριός

Το άγχος που νιώθετε νωρίς το πρωί πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε θυμό και νεύρα που θα αναστατώσουν τις σχέσεις σας τόσο με τους κοντινούς σας ανθρώπους όσο και με τους συναδέλφους σας. Μια ξαφνική έμπνευση δίνει λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα. Η τάση σας να απομονωθείτε και να ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί δεν βρίσκει σύμφωνο τον σύντροφο σας.

Ταύρος

Στόχοι και σχέδια για το μέλλον μπορεί να καθυστερήσουν προσωρινά για οικονομικούς λόγους, αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει από το να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί τους. . Επαγγελματικά έχετε αξιόλογες ιδέες, που τις μοιράζεστε με συναδέλφους εντυπωσιάζοντας τους! Συναισθηματικά έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις πολύ σύντομα...

Δίδυμοι

Η υπερδιέγερση και η νευρικότητα που νιώθετε στο ξεκίνημα της ημέρας ίσως σας φέρει σε αντιπαράθεση με ένα πρόσωπο της οικογένεια σας και πείτε λόγια για τα οποία θα μετανιώσετε. Επαγγελματικά, έχετε και τα επιχειρήματα και την ικανότητα να πείσετε τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας να ακολουθήσουν τις ιδέες σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων σας χαρίζει αισιοδοξία και παιχνιδιάρικη διάθεση που καλά θα κάνετε να τα διατηρήσετε, παρά τις παροδικές εντάσεις που θα αντιμετωπίσετε στο χώρο της δουλειάς. Η συναισθηματική σας ζωή πηγαίνει περίφημα, με τους δικούς σας ανθρώπους να σας δείχνουν αγάπη και τρυφερότητα, ενώ προς το βράδυ θα έχετε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Λέων

Η συμπεριφορά ενός φιλικού προσώπου σας δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια και ψάχνετε να βρείτε τι κάνατε λάθος, αλλά δεν είναι δικό σας το φταίξιμο. Αγνοήστε τη συμπεριφορά του και επικεντρωθείτε στα δικά σας θέματα και κυρίως στα οικονομικά σας που σήμερα ταλαιπωρούνται από απρόοπτα έξοδα. Στην προσωπική σας ζωή, το πάθος και τα έντονα συναισθήματα που εκφράζετε βάζουν στο παιχνίδι της ανταπόκρισης και τον σύντροφο σας.

Παρθένος

Η Σελήνη κινείται απέναντί σας σήμερα και σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, πρόθυμους να αλλάξετε το πρόγραμμα σας για να περάσετε λίγες όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι ευθύνες όμως που έχετε αναλάβει στα επαγγελματικά σας δεν το επιτρέπουν, και με βαριά καρδιά θα ασχοληθείτε με αυτές. Προς το βράδυ, ένα μήνυμα που δεν περιμένατε ή κάποιες απρόσμενες ειδήσεις σας φτιάχνουν τη διάθεση!

Ζυγός

Αρκετά πιεστική η σημερινή ημέρα αγαπητοί Ζυγοί με πολλές υποχρεώσεις, τρεξίματα και δουλειές που πρέπει να γίνουν να σας εξαντλούν. Επαγγελματικά, μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε και ζητήστε βοήθεια όπου χρειάζεται. Φροντίστε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές στο φαγητό από κρυφό άγχος.

Σκορπιός

Ένα άγχος με τα οικονομικά το έχετε είναι η αλήθεια, αλλά η σημερινή ημέρα θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα στον ερωτικό τομέα, με το συναίσθημα, τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και το πάθος που εισπράττετε να σας ανεβάζει στα ουράνια! Επαγγελματικά, ο τρόπος που θα χειριστείτε έναν δύσκολο συνεργάτη θα είναι υποδειγματικός!

Τοξότης

Έχετε την τάση να χάνετε την αίσθηση του χρόνου σήμερα και αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην εργασία όσο και με ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα σας κατηγορήσει πως δεν του δίνεται καθόλου σημασία. Επαγγελματικά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, αν και μετά το μεσημέρι θα έχετε μια πληροφορία γύρω από τα εργασιακά θέματα που θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

Αιγόκερως

Ετοιμαστείτε για...αψιμαχίες στο χώρο της δουλειάς σήμερα με τους συναδέλφους που δεν εννοούν να καταλάβουν πως όταν προτείνετε κάτι, το έχετε σκεφτεί χίλιες φορές και έχετε κάνει όλα τα πιθανά σενάρια πριν καταλήξετε στο ένα. Χρησιμοποιείστε τη διαίσθηση σας και μην μπλέκετε σε ανώφελες συζητήσεις. Οι βραδινές ώρες κρύβουν μια απρόσμενη ερωτική επικοινωνία!

Υδροχόος

Η καθυστέρηση που προκύπτει σήμερα στην είσπραξη κάποιων χρημάτων ή σε μια οικονομική συναλλαγή που θα τακτοποιούσε μια υπόθεση σας είναι η αιτία του εκνευρισμού και της ανησυχίας σας σήμερα. Ωστόσο θα έχετε κάποιες πολύ χρήσιμες ιδέες για το πως θα μπορέσετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας και καλό θα ήταν να τις βάλετε άμεσα σε εφαρμογή.

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στο δικό σας ζώδιο και το μόνο που θέλετε είναι να δώσετε την αγάπη και τη φροντίδα σας σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας και αυτό ίσως κάποιοι θελήσουν να το εκμεταλλευτούν σε βάρος σας. Το πρωινό τετράγωνο Σελήνης-Άρη σας κάνει περισσότερο ευάλωτους και εύθικτους και ίσως παρεξηγηθείτε χωρίς λόγο με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Αγαπημένο