ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου- Στις επικοινωνιακές προκλήσεις και εντάσεις απαντάμε με οργάνωση και ψυχραιμία

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου- Στις επικοινωνιακές προκλήσεις και εντάσεις απαντάμε με οργάνωση και ψυχραιμία Photo/Istock

Ψυχραιμία, αυτοέλεγχος και υπομονή, είναι γνωρίσματα απαραίτητα για τη σημερινή ημέρα, καθώς η αντίθεση του Ερμή από τον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προκαλεί εκνευρισμό, εντάσεις και διαφωνίες. Οι σχέσεις αναστατώνονται και κινδυνεύουν να διαλυθούν, ιδίως αν κανένα από τα δύο μέλη τους δεν είναι διατεθειμένο να υποχωρήσει. Οι επαγγελματικές επαφές και συμφωνίες αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα, με τις καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων και τις ακυρώσεις σχεδίων να γυρίζουν την πορεία των υποθέσεων μας αρκετά πίσω. Ο Ερμής ωστόσο σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο που, μέσα σε αυτή την αναστάτωση, μας βοηθά να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας αλλά και να φροντίσουμε για την τακτοποίηση γραφειοκρατικών και πρακτικών γενικότερα θεμάτων.

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις χωρίς νόημα και οι ανόητες φλυαρίες που ακούτε τριγύρω σας εκνευρίζουν απίστευτα και θα το δείξετε ξεκάθαρα! Επαγγελματικά, απρόοπτες καθυστερήσεις σε μια υπόθεση που ως τώρα προχωρούσε πολύ καλά σας αναγκάζουν να αναπροσαρμόσετε τον σχεδιασμό σας. Συναισθηματικά, προσπαθείτε να είστε όσο γίνεται συνεργάσιμοι αλλά δεν είναι πάντα εύκολο…

ΤΑΥΡΟΣ

Με απρόσμενες δαπάνες να παρουσιάζονται συνεχώς, η ανησυχία για τα οικονομικά σας έχει ενταθεί. Τακτοποιείστε όσο μπορείτε τις οφειλές σας και κάντε πολύ προσεκτική διαχείριση. Επαγγελματικά μην ψάχνετε για πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Συναισθηματικά, όσο δεν αισθάνεστε σίγουροι για τη σταθερότητα της σχέσης σας, τόσο πιο πιεστικοί γίνεστε και εννοείται ο σύντροφός σας γίνεται αντιδραστικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η στασιμότητα σας ενοχλεί όσο τίποτε άλλο και σήμερα που νιώθετε πως τίποτε δεν προχωρά, κυρίως στα επαγγελματικά σας, είστε ευερέθιστοι και νευρικοί. Προσοχή, οι καυγάδες και οι φωνές δεν φέρνουν την εκτόνωση, αλλά την απομάκρυνση των άλλων από κοντά σας. Συναισθηματικά, είτε ψάχνετε την αφορμή για να τσακωθείτε με τον σύντροφό σας, είτε αν είστε αδέσμευτοι κάνετε ότι μπορείτε για να τραβήξετε το ενδιαφέρον των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συμπεριφορές που σας πλήγωσαν στο παρελθόν ή κάποια επαγγελματικά θέματα που δεν είχαν την πορεία που επιδιώκατε έρχονται και πάλι στο μυαλό σας και σας πιέζουν συναισθηματικά. Επαγγελματικά, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, κυρίως αν η εργασία σας έχει σχέση με χρήματα ή υπογραφές. Συναισθηματικά, θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, αλλά ίσως σας κρύβει τις πραγματικές του προθέσεις.

ΛΕΩΝ

Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας σε μια κατάσταση που σας έχει ενθουσιάσει το τελευταίο διάστημα και κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και λογική. Η συζήτηση με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε θα σας έκανε να δείτε τα πράγματα στις αληθινές τους διαστάσεις. Επαγγελματικά, θα δυσκολευτείτε να βρείτε πεδίο συνεννόησης με τους συναδέλφους σας καθώς θεωρούν οτι κινείστε εγωκεντρικά. Στην προσωπική σας ζωή, απολαμβάνετε την προσοχή και το ενδιαφέρον που σας δείχνουν οι δικοί σας άνθρωποι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτοποιείται οριστικά ένα θέμα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένειά σας που σας ταλαιπωρούσε για καιρό, και μπορείτε να χαλαρώσετε. Υπάρχει ωστόσο μια ένταση και μια ασυνεννοησία στο περιβάλλον σας που για την δική σας ηρεμία θα πρέπει να παραβλέψετε. Επαγγελματικά κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην προβάλετε απαιτήσεις γιατί κάποιοι θα βιαστούν να σας κακοχαρακτηρίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε να συζητήσετε τους προβληματισμούς και τις αμφιβολίες σας με τα κοντινά σας πρόσωπα γιατί οι απόψεις σας είναι ολότελα διαφορετικές και δεν θα καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας, ενώ αν έχετε μεταφορικό μέσο ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για αυτό. Συναισθηματικά άδικα θα προσπαθήσετε να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως έχετε τους δικούς σας ρυθμούς και θα πρέπει να τους σεβαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιφρουρήστε και εξασφαλίστε τα υλικά αγαθά σας για τα οποία τόσο έχετε κοπιάσει, καθώς έρχονται δυσάρεστες εκπλήξεις σε αυτόν τον τομέα. Επαγγελματικά, ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να προωθήσετε ένα σχέδιο σας και να είστε προσεκτικοί στις ενέργειες σας ώστε να αποφύγετε σοβαρά λάθη. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Στα ερωτικά σας μην γίνεστε πιεστικοί ή ζηλιάρηδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη σας επηρεάζει ιδιαίτερα και όλες οι προσπάθειες σας σήμερα θα πρέπει να εστιάζουν στο να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας. Επαγγελματικά τακτοποιείστε εκκρεμμότητες που χρονίζουν και ανοίξτε χώρο για τα καλά που έρχονται. Συναισθηματικά, οι δικοί σας άνθρωποι προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν τον ενθουσιασμό σας για ένα πρόσωπο που δεν έχει αποδείξει οτι αξίζει την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογία σας δεν θα είναι και πολύ σταθερή σήμερα, με κάποια μικροπροβλήματα της καθημερινότητας να σας αποσυντονίζουν. Επαγγελματικά, οι συζητήσεις που κάνετε δεν θα πρέπει να κοινοποιηθούν μέχρι να καταλήξετε σε μια οριστική συμφωνία. Υπάρχει εξάλλου και η πιθανότητα όλα αυτά που κουβεντιάζετε να ανατραπούν. Συναισθηματικά οι αδέσμευτοι επιδιώκετε την προσοχή ενός προσώπου που οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να ανταποκριθεί στα συναισθήματα σας...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη και τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο θα μπορέσετε να ελέγξετε και τη συναισθηματική σας έκφραση και τη συμπεριφορά σας προς τους γύρω σας. Απρόοπτα γεγονότα και προβλήματα στην επικοινωνία σας αναγκάζουν να κινηθείτε διαφορετικά από ότι υπολογίζατε. Στα επαγγελματικά σας οι συνάδελφοι στηρίζουν τις επιλογές σας και αυτό είναι το σημαντικό. Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή για χάρη των φίλων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για άλλη μια φορά είστε εσείς αυτοί που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να υποχωρήσετε μπροστά στα παράλογα ξεσπάσματα και τις εκρήξεις νεύρων ορισμένων προσώπων από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Μην προσπαθήσετε να συζητήσετε μαζί τους αυτές τις συμπεριφορές, δεν ωφελεί. Προσέχετε τα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, οι αναπολήσεις ιστοριών από το παρελθόν δεν οδηγούν πουθενά.

Αγαπημένο