ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια σήμερα: Ρομαντικοί έρωτες-ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα
1
'
Ζώδια σήμερα: Ρομαντικοί έρωτες-ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο Photo/Istock

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα να κινείται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, η ημέρα όμως θα έχει μικροεντάσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις και την επικοινωνία που θα αναστατώσουν την καθημερινότητα μας. Ας αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις ή συζητήσεις σήμερα, όπως και σπατάλες και υπερβολές σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και η διάθεση να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να προσφέρουμε τη βοήθεια μας όπου χρειάζεται γίνεται η προτεραιότητα μας! Έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, όμως δεν θα προκύψει από μόνο του. Θα δημιουργηθεί μέσα από τις δικές μας σκέψεις, ενέργειες, αποφάσεις και συμπεριφορές. Με την σύνοδο αυτή, είναι ισχυρές οι επιθυμίες και τα όνειρα μας, αλλά και η ελπίδα να ζήσουμε έναν ρομαντικό έρωτα που θα μας βγάλει από την πεζή καθημερινότητα! Ευνοούνται συζητήσεις για την τέχνη, τη θρησκεία, τα υψηλά ιδανικά, τις προσδοκίες μας.  Ωστόσο, η σύνοδος αυτή δημιουργεί επίσης και ψευδαισθήσεις που δεν βοηθούν να αντιληφθούμε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου είναι τα ζώδια που θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικά στις ερωτικές τους επιλογές για να μην απογοητευτούν αργότερα.

ΚΡΙΟΣ

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, η μέρα ευνοεί τέτοιου είδους αναζητήσεις όπως και την οργάνωση ενός ταξιδιού. Συγκρατείστε τον παρορμητισμό και τη βιασύνη σας σήμερα αφού είστε επίφοβοι τόσο να «αρπαχτείτε» με κάποιον χωρίς λόγο, όσο και  να εκτεθείτε σε ατυχήματα. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν και στο μεταφορικό σας μέσο. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ίσως θελήσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας, να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή κάποιο άθλημα. Αρκετοί θα εμπλακείτε σε μια ερωτική σχέση που για κάποιους λόγους πρέπει να μείνει κρυφή.  

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε αγορές απλά για να τις κάνετε, χωρίς να χρειάζεστε πραγματικά κάτι. Προσοχή, δεν είναι εποχή για σπατάλες. Επαγγελματικά, κρατήστε κρυφά τα σχέδια και τους στόχους σας για το μέλλον και μην τους κοινοποιείτε ακόμη. Υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που δεν είναι τόσο καλοπροαίρετοι όσο νομίζετε. Συναισθηματικά, μια γνωριμία με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανή και μάλιστα θα είναι πολύ κοντά σε ότι ονειρεύεστε! Η σύνοδος Αφροδίτη-Ποσειδώνα ενεργοποιεί το ενδιαφέρον σας για το κοινωνικό σύνολο, και θα θελήσετε να προσφέρετε τη βοήθεια σας όπου χρειάζεται.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από μια ασήμαντη αφορμή, οι επαγγελματικές σχέσεις, οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας γενικότερα στο εργασιακό σας περιβάλλον μπαίνουν σήμερα στο μικροσκόπιο και τις εξετάζετε από όλες τις πλευρές. Αφήστε τις βιαστικές αποφάσεις, και μεταθέστε για αργότερα συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Όλοι έχουμε τις άσχημες στιγμές μας, δείξτε κατανόηση. Βέβαια, κατανόηση δεν σημαίνει να υποχωρείτε μπροστά στις υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων… Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα να πραγματοποιείται στον χώρο των επαγγελματικών σας, μπορεί να δεχθείτε μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας που σας ενθουσιάζει, αλλά υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν λαμβάνετε υπόψη σας, ενώ θα έπρεπε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις, μετακινήσεις και διεκπεραιώσεις πρακτικών θεμάτων έχει η σημερινή ημέρα, που θα σας κουράσουν αρκετά προκειμένου να τα προλάβετε όλα, Φροντίστε την υγεία σας την υγεία δικών σας ανθρώπων, και προγραμματίστε τυχόν εξετάσεις. Το βράδυ  ωστόσο προσφέρεται για ψυχαγωγία και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Είναι πολύ ευνοϊκή για εσάς η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, με την προσωπική σας ζωή να υπόσχεται όμορφες στιγμές αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Επίσης ευνοούνται θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, η οργάνωση ενός μακρινού ταξιδιού αλλά και σύντομες μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν προσωπικές σας υποθέσεις και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, ή ένα νεώτερο πρόσωπο της οικογένειάς σας. Οι συναντήσεις και οι επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα λείψουν, αλλά μπορεί να δημιουργηθούν μικροδιαφωνίες και αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία που θα σας εκνευρίσουν. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα επηρεάζει άμεσα την ερωτική σας ζωή και υπόσχεται ικανοποίηση, πάθος και συναίσθημα στον μέγιστο βαθμό! Με σύμμαχο τη δυνατή σας διαίσθηση, θα πάρετε σωστές αποφάσεις σε οικονομικά ζητήματα και θέματα επενδύσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρόγραμμα της ημέρας αναστατώνεται από κάποια πρακτικά θέματα που προκύπτουν στο σπίτι και απαιτούν άμεση τακτοποίηση. Αν υπάρχουν κληρονομικά θέματα σε εκκρεμότητα, θα έρθουν και πάλι στη επιφάνεια και ίσως σας φέρουν σε αντιπαράθεση με κάποια μέλη της οικογένειάς σας που δεν συμφωνούν με τους χειρισμούς σας. Να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε επαγγελματικές προτάσεις που προκύπτουν από το …πουθενά.   Με την Αφροδίτη απέναντι σας να συναντά τον Ποσειδώνα,  οι σχέσεις με τον σύντροφο σας βελτιώνονται, αφού και εσείς γίνεστε περισσότερο εκδηλωτικοί απέναντι του. Μια καινούργια, τρυφερή γνωριμία είναι πολύ πιθανή για τους αδέσμευτους.

ΖΥΓΟΣ

Θα ασχοληθείτε με πολλά και διάφορα πρακτικά θέματα σήμερα, που αν και δεν είναι  ιδιαίτερα σημαντικά, μια αναστάτωση την είχαν δημιουργήσει στην καθημερινότητα σας. Ακόμη, άτομα του στενού σας περιβάλλοντος (αδέλφια, στενοί συγγενείς) θα θελήσουν να συζητήσουν μαζί σας ένα ζήτημα που τους απασχολεί. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα ομορφαίνει το κλίμα στην καθημερινότητα σας, ενώ σας φέρνει πιο κοντά σε συναδέλφους και συνεργάτες σας. Εξάλλου, σε ότι έχει να κάνει με την εργασία σας, οι ρυθμοί σήμερα είναι αρκετά χαλαροί, μην αγχώνεστε άδικα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημιουργική σας φύση αναδύεται σήμερα και αν έχετε το περιθώριο να εκφραστείτε μέσω της τέχνης η έμπνευση σας θα είναι σημαντική. Οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί, περιοριστείτε σε πιο απλά, καθημερινά πράγματα. J Αποφύγετε αγορές που καλύπτουν συναισθηματικές ελλείψεις και όχι πρακτικές σας ανάγκες. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα η ερωτική σας ζωή θα είναι απόλυτα ικανοποιητική, με το πάθος και τον ρομαντισμό να συμβαδίζουν ιδανικά. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από φιλικές συντροφιές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη  στο δικό σας ζώδιο είστε γεμάτοι ενεργητικότητα και διάθεση δράση, που δεν θα πάει χαμένη… Θα τακτοποιήσετε διάφορα πρακτικά ζητήματα, θα βρεθείτε με την οικογένεια σας, θα λειάνετε εντάσεις. Κληρονομικά, φορολογικά θέματα μπορούν επίσης να τακτοποιηθούν ή έστω να μπουν σε πορεία ολοκλήρωσης τους.  Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας καλεί να ασχοληθείτε με το χώρο που ζείτε και τον ομορφύνετε. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας επίσης εξομαλύνονται, με τα χαμόγελα και τις ζεστές αγκαλιές να περισσεύουν. Μια ερωτική επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάθε είδους επικοινωνίες, επαφές  και συζητήσεις για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.  Στο επαγγελματικό σας χώρο κάποιοι κινούνται παρασκηνιακά, και θα το αντιληφθείτε εγκαίρως. Μην δημιουργήσετε θέμα, η αποτελεσματική δουλειά σας θα τους αποστομώσει! Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα θελήσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και τις γνώσεις σας. Σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, σπουδές εξ αποστάσεως αλλά και ταξίδια είναι αυτά που μπορείτε να ασχοληθείτε με θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι και γνωστοί τρέχουν σε εσάς για συμβουλές όταν τα βρουν δύσκολα, και είναι κάτι που το κάνετε με χαρά. Εξάλλου συχνά προσφέρετε τη βοήθεια σας ή λέτε την άποψη σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, μερικές φορές χωρίς καν να σας ζητηθεί. Σήμερα όμως, η τάση σας αυτή μπορεί να γίνει η αφορμή να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ευτυχώς για λίγο. Αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις, ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα θα δείτε να πραγματοποιείται μια επιθυμία σας και θα νιώσετε περισσότερο ασφαλείς υλικά και συναισθηματικά. Η διαίσθηση σας είναι δυνατή, χρησιμοποιείστε την!

ΙΧΘΥΕΣ

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να ασχοληθείτε μόνο με θέματα που σας αφορούν άμεσα ή επηρεάζουν την απόδοση σας στη δουλειά. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαφωνίες ή προστριβές με πρόσωπα του ευρύτερου επαγγελματικού περιβάλλοντος σας. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι σύντομα θα βρουν μόνοι τους τη λύση. Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να συναντώνται στο δικό σας ζώδιο η φαντασία, η δημιουργικότητα και η ευαισθησία σας χτυπούν κόκκινο! Ωστόσο, σας απομακρύνει από την κοινή λογική και τις ρεαλιστικές σκέψεις, με κίνδυνο να θεωρήσετε ως αληθινές κάποιες καταστάσεις που συμβαίνουν μόνο στο μυαλό σας.  

Αγαπημένο