ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Αναλυτικά οι μηνιαίες προβλέψεις

Για ποιους ο μήνας προμηνύεται τυχερός και ποιοι δεν θα περάσουν τόσο εύκολα; Δες αναλυτικά!
1
'
Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Αναλυτικά οι μηνιαίες προβλέψεις Photo/ Istock

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας στη διάρκεια του οποίου θα ζήσουμε και δυσκολίες  και απογοητεύσεις και ανατροπές αλλά θα έχουμε και την ευκαιρία να υπερβούμε τις αδυναμίες μας, να κατανικήσουμε τους φόβους μας, να ξεπεράσουμε τις ανασφάλειες μας, να ερωτευτούμε, να ζήσουμε παθιασμένες στιγμές, να αναπτύξουμε την πνευματικότητα  μας! Καλό θα είναι να θωρακίσουμε τον εαυτό μας απέναντι στην αρνητικότητα, την ασχήμια και την επιθετικότητα με τις οποίες ερχόμαστε πλέον καθημερινά αντιμέτωποι και να αναζητήσουμε μέσα μας τη δύναμη να αγωνιστούμε για όσα μας απασχολούν, για όσα είναι απαραίτητα στη ζωή μας, για  την συναισθηματική, υλική και ψυχική μας κάλυψη, επάρκεια και ηρεμία! 

Τα ζώδια που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας -όποιο και αν είναι το ζώδιο σας- δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από την σεληνιακή Έκλειψη ή τις δύσκολες όψεις  που σχηματίζονται εκτός και αν έχετε πλανήτες πάνω σε αυτά τα φαινόμενα.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας -ανεξαρτήτως ζωδίου-είστε και εκείνοι που θα επηρεαστείτε επιπλέον από τις όψεις του μήνα και εκείνοι που θα κοπιάσετε περισσότερο αφού ο Νοέμβριος έχει για εσάς εκπλήξεις και απρόοπτα,  δυσκολίες και ανατροπές και θα πρέπει όλα αυτά να τα διαχειριστείτε. Σίγουρα θα χρειαστείτε ψυχραιμία, ξεκάθαρη σκέψη, σύνεση και κυρίως να μην παρασυρθείτε άκριτα από το συναίσθημα σας και βρεθείτε μπλεγμένοι σε καταστάσεις περίεργες ή  ιστορίες που δεν πρέπει να μαθευτούν. 

Με Ήλιο-Ερμή να κινούνται στο ζώδιο του δύσκολου και απαιτητικού Σκορπιού καταλαβαίνουμε πως θα έρθουμε αντιμέτωποι με καταπιεστικές συμπεριφορές και αυταρχισμό και θα πρέπει να κάνουμε ξεκάθαρα τα όρια μας! Ακόμη μπορεί είτε κάποιος να προσπαθήσει να μας χειριστεί, είτε και εμείς να προσπαθήσουμε να χειριστούμε κάποιες καταστάσεις προς όφελος μας . 

Η Αφροδίτη κινείται επίσης στο ζώδιο του Σκορπιού (ως τις 17/11 )και πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες που όλοι λίγο πολύ βιώνουμε θα πρέπει να προετοιμαστούμε και για συγκλονιστικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, εξελίξεις όχι πάντα καλές... Ενώ τις πρώτες ημέρες του μήνα το κλίμα είναι πολύ ερωτικό και υπόσχεται  νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, πάθος και συναίσθημα, το διάστημα 5-7 Νοεμβρίου ανατρέπονται όλα, με τις δύσκολες  όψεις της Αφροδίτης με Κρόνο-Ουρανό και Βόρειο Δεσμό να φέρνουν αναπόφευκτες εντάσεις,  σοβαρές διαφωνίες ακόμη και οριστικούς χωρισμούς! Φυσικά η έκλειψη που ακολουθεί στις 8 του μήνα δεν βοηθά καθόλου να λειανθούν οι καταστάσεις, αλλά τα πράγματα φτιάχνουν από τις 17/11 που η Αφροδίτη  θα περάσει στον  Τοξότη.

Με τον Άρη να βρίσκεται-για όλο το μήνα-σε ανάδρομη κίνηση στους Διδύμους, θα δούμε τους στόχους και τα σχέδια μας να καθυστερούν, τις ενέργειες  μας να μην αποδίδουν με αποτέλεσμα να νιώθουμε άγχος και πίεση που εύκολα θα μετατραπούν σε νεύρα και φωνές και θα κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα... Ωστόσο γύρω στις 28/11 θα μπορέσουμε  να μεθοδεύσουμε τις κινήσεις μας και να σταθεροποιήσουμε τα πλάνα μας. 

Μια άλλη επιρροή της ανάδρομης κίνησης του Άρη είναι όταν στις 19/11 σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αυτή η όψη επηρεάζει το ανοσοποιητικό, τις αντοχές, την υγεία και την ενεργητικότητα μας. Έτσι, το διάστημα 16-22 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας, να μην καταναλώνουμε φάρμακα χωρίς λόγο, να αποφύγουμε χειρουργικές επεμβάσεις αν δεν είναι απολύτως απαραίτητες και φυσικά απαγορεύονται κάθε είδους καταχρήσεις.

Ο Δίας κινείται ανάδρομος (ως τις 23/11) στους Ιχθύες και στην πορεία του θα βρεθεί σε μια πολύ θετική όψη τριγώνου με τον Ερμή στον Σκορπιό (20/11)και αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή, τη διαίσθησή μας, να εμπιστευτούμε τα όνειρά μας. Επίσης αναδεικνύει τις ευαισθησίες και τα ταλέντα μας και θα βοηθήσει την έκφραση τους μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ένα δημιουργικό χόμπι.

Ο Κρόνος που έχει επιστρέψει πλέον σε ορθή φορά μας βοηθά να δούμε τις καταστάσεις στις σωστές τους διαστάσεις, μας κάνει υπεύθυνους και συνετούς στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας ενώ μας διδάσκει πως με υπομονή και επιμονή όλοι οι στόχοι κατακτούνται!

Σίγουρα το γεγονός του μήνα είναι η Σεληνιακή έκλειψη στις 8/11 που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με τον Ουρανό και δύσκολες όψεις με Ήλιο-Κρόνο-Ουρανό. Πρόκειται για μια έκλειψη που φέρνει ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα τα οποία μας αναστατώνουν ενώ  σημαντικές θα είναι και οι αποκαλύψεις που θα προκύψουν ! Σκάνδαλα, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα έρχονται στο φως ενώ θα μάθουμε και το παρασκήνιο πίσω από κάποια γεγονότα που δεν είχαμε αξιολογήσει σωστά και τώρα ήρθε η στιγμή να τα συνειδητοποιήσουμε. 

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στον Τοξότη, ένα ζώδιο που εκπροσωπεί την αισιοδοξία, την χαρά και τον ενθουσιασμό και έτσι να ζεσταίνουν και την δική μας καρδιά και να μας βοηθούν να δούμε τα πράγματα με πιο θετική, πιο χαρούμενη διάθεση! 

Τα φεγγάρια του μήνα

Στις 8 Νοεμβρίου έχουμε την πολύ ισχυρή Πανσέληνο -Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια πολύ δυναμική Πανσέληνος που θα τονίσει θέματα αξιών και συμπεριφορών, θα προβληματίσει σε σχέση με τα όσα αντιμετωπίζουμε καθημερινά, θα φέρει στο φως τους φόβους και τις ανησυχίες μας για το μέλλον τόσο ως άτομα όσο και συλλογικά ως κοινωνία. Αυτό που θέλει να μας διδάξει αυτή η Πανσέληνος/Σεληνιακή Έκλειψη είναι πως αν θέλουμε να βγούμε στο φως θα πρέπει πρώτα να διασχίσουμε και να διαλύσουμε τα σκοτάδια της ψυχής μας που μας κρατούν χαμηλά...

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη  στις 24 Νοεμβρίου σε σύνοδο με Ερμή και Αφροδίτη και υπόσχεται περισσότερα χαμόγελα, θετική διάθεση, αισιοδοξία, ευκαιρίες και καλύτερες προοπτικές για όλους. Η επικοινωνία και οι επαφές ευνοούνται αλλά θα πρέπει να προσέξουμε μια τάση υπερβολής που θα υπάρχει και ίσως πούμε ή υποσχεθούμε πράγματα που δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 

Κριός 

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει σε συναισθηματική αναστάτωση, σε έναν ψυχικό αναβρασμό που ούτε εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να εξηγήσετε ή να δικαιολογήσετε. Μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα αυτό που πρέπει να τακτοποιήσετε αλλά διστάζετε ή κάνετε δεύτερες σκέψεις πάνω σε αυτό περιμένοντας τον από μηχανής θεό να σας δώσει τη λύση. Ίσως πάλι αυτό που σας αναστατώνει να είναι κάποιες σκέψεις και επιθυμίες που έχετε καταχωνιάσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας και πλέον έχουν γίνει απωθημένα που ζητούν ικανοποίηση. Όπως και είναι, τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα μετά τις 20/11 που θα μπορέσετε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση, να κάνετε τις επαφές σας, να ταξιδέψετε, να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι πολύ ευεργετικό και για τα αισθηματικά σας αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα ενθουσιαστείτε και γιατί όχι θα ερωτευτείτε!

Ταύρος

Με τη Σεληνιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο  ζώδιο σας πολύ κοντά με  τον  Ουρανό για ένα πράγμα μπορείτε να είστε σίγουροι: Ο Νοέμβριος σας φέρνει ανατροπές, εκπλήξεις και αλλαγές όσο και αν μόνο στη λέξη αλλαγή ταράζεστε... Οι ανατροπές προκύπτουν στα οικονομικά σας που κάτι δεν διαχειρίζεστε ή δεν αξιολογείτε σωστά, και αυτό μπορεί να σας στοιχίσει.  Στα επαγγελματικά μια συνεργασία που πλέον δεν αποδίδει θα είναι καλύτερα να διακοπεί παρά να οδηγήσει σε διαφωνίες ή να σας εκθέσει σε αρνητική κριτική που θα επηρεάσει ακόμη και την εξέλιξη της καριέρας σας. Όσο αφορά τα αισθηματικά σας το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μείνει τίποτε στάσιμο... Λόγω της Έκλειψης Σελήνης θα μπορέσετε να δείτε κάποια πράγματα ξεκάθαρα και θα δώσετε τέλος σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν πλέον, ενώ μετά τις 20 του μήνα θα νιώσετε πιο ανάλαφροι, πιο αισιόδοξοι και έτοιμοι να δοκιμάσετε την τύχη σας στην ερωτική αρένα και πάλι. 

Δίδυμοι

Εσείς δεν ξέρετε τι να κάνετε με την μόνιμη υπερδιέγερση που έχετε και πως να χειριστείτε και την αναποφασιστικότητα σας που τον Νοέμβριο θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη αφού δεν θα μπορείτε να καταλήξετε σε καμιά απόφαση ούτε για τα σημαντικά ούτε για τα ασήμαντα της καθημερινότητας σας. Δείξτε μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά  σας απέναντι στους συναδέλφους σας, κρατήστε αποστάσεις από σχόλια και κουτσομπολιά και μιλήστε μόνο για θέματα της εργασίας σας. Ακόμα και αν μάθετε κάτι συνταρακτικό που αφορά σε ένα πρόσωπο από το εργασιακό σας περιβάλλον μην βιαστείτε να το κοινοποιήσετε! Φροντίστε την υγεία σας και αν υπάρχει ένα ζήτημα που σας ταλαιπώρησε στο παρελθόν καλό θα είναι να το παρακολουθείτε. Η Νέα Σελήνη στα τέλη του μήνα αλλάζει την ροή της ενέργειας και σας ωθεί σε νέες περιπέτειες τόσο σε προσωπικό όσο και σε συναισθηματικό /ερωτικό επίπεδο!  

Καρκίνος

Είστε η εξαίρεση στον κανόνα του μήνα που μιλά για δυσκολίες στα περισσότερα ζώδια καθώς εσείς είστε προστατευμένοι και ευνοημένοι σε όλους τους τομείς, εκτός ίσως από εσάς που έχετε γενέθλια το τρίτο δεκαήμερο και νιώθετε να οδηγείστε στο οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου ζωής και στο άνοιγμα ενός καινούργιου. Στα επαγγελματικά  σας τώρα, θα έχετε επιπλέον φόρτο εργασίας που θα έχει να κάνει με ένα καινούριο αντικείμενο και αυτό θα σας αναγκάσει να αποκτήσετε και νέες δεξιότητες! Αν πάλι ξεκινάτε τώρα την αναζήτηση εργασίας ή θέλετε να αλλάξετε επαγγελματικό περιβάλλον έχετε μπροστά σας ένα ευνοϊκό διάστημα για να κάνετε τις επαφές σας, να κάνετε συναντήσεις και γενικά να κινηθείτε. Αισθηματικά επίσης τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, με νέα πρόσωπα να μπαίνουν στη ζωή σας και να τη ζωντανεύουν! 

Λέων

Πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες φέρνει ο Νοέμβριος, κυρίως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο με τους δυο αυτούς τομείς συχνά να μπλέκονται μεταξύ τους σε σημείο να μην έχετε καθόλου χρόνο για τον εαυτό σας. Είτε θα παίρνετε δουλειά και στο σπίτι είτε οι υποχρεώσεις του σπιτιού ή/και της οικογένειας θα δυσκολεύουν την επαγγελματική σας απόδοση. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανεβάσετε τους τόνους ακόμη και αν έρθετε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις γιατί τότε και το δίκιο σας θα χάσετε και τα θέματα σας δεν θα λυθούν. Ειδικά τις ημέρες γύρω από τη Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εργασία σας για να μην αφήσετε περιθώρια για επιπλήξεις και παρατηρήσεις που θα σας θίξουν. Επίσης και τα αισθηματικά σας απαιτούν πολύ προσεκτικούς χειρισμούς γιατί μπορεί κάτι ασήμαντο να φέρει απομάκρυνση και πάγωμα σχέσεων. Η ατμόσφαιρα αλλάζει μετά τις 15 του μήνα που στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη θα περάσουν οι Ερμής, Αφροδίτη και λίγο αργότερα ο Ήλιος δίνοντας σας την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να λύσετε παρεξηγήσεις, να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή!

Παρθένος

Ανήκετε στα ζώδια που ο Νοέμβριος δεν θα ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα αρκεί να δεχθείτε ότι για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα κινείστε σε ένα περιβάλλον θολό όπου τίποτε δεν θα ξεκαθαρίζει και πολύ περισσότερο τίποτε δεν θα οριστικοποιείται, και αυτό για εσάς που θέλετε να ξέρετε κάθε στιγμή το που βαδίζετε είναι από μόνο του ψυχοφθόρο. Η Έκλειψη Σελήνης θα σας εμπλέξει σε ένα θέμα που αφορά ένα κοντινό σας πρόσωπο και θα καταναλώσετε αρκετή από την ενέργεια σας στην προσπάθεια σας να το βοηθήσετε. Στα επαγγελματικά σας δεν θα λείψουν οι εντάσεις και θα υπάρξει πίεση, κόπος και επιπλέον δουλειά που παρά τη μεθοδικότητα που σας χαρακτηρίζει θα δυσκολευτείτε να ολοκληρώσετε. Αξιολογήστε προσεκτικά κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν σε εσάς γιατί είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείτε. Αισθηματικά είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε κάποιες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

Ζυγός

Νιώθετε να πιέζεστε από την ταμπέλα του καλού και ευγενικού παιδιού που είναι πάντα πρόθυμο να υποχωρήσει αρκεί να είναι οι άλλοι ικανοποιημένοι αλλά δεν είστε και έτοιμοι να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Η Έκλειψη Σελήνης  σας δημιουργεί ακόμη περισσότερες σκέψεις πάνω στο τι θέλετε πραγματικά, ποιες είναι οι ανάγκες σας, πόσο σωστό είναι να διεκδικήσετε αυτά που θα σας κάνουν χαρούμενους και κατά πόσο είναι θεμιτό να επιδιώξετε την προσωπική σας ικανοποίηση ακόμη και αν αυτό πληγώσει κάποιους ανθρώπους. Οι σκέψεις θα παραμείνουν σκέψεις και προβληματισμοί προς το παρόν αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά θα περάσετε σε πράξεις.. Στα επαγγελματικά σας ενώ δεν έχετε κάτι χειροπιαστό που να αποδεικνύει ότι οι συνεργάτες  σας δεν είναι έντιμοι απέναντί σας ή οι συνάδελφοι σας δρουν παρασκηνιακά εναντίον σας έχετε αυτή την αίσθηση και έτσι δεν είστε και τόσο συνεργάσιμοι. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε έξοδα, σπατάλες και επενδύσεις οι οποίες στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ριψοκίνδυνες από όσο σας υπόσχονται. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, σύντομες μετακινήσεις, αλλά και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας και σας γεμίζουν χαρά!

Σκορπιός

Με τόσους πλανήτες στο δικό σας ζώδιο και την Έκλειψη Σελήνης απέναντί σας τον Νοέμβριο θα υπάρξουν τέτοιες αλλαγές δεδομένων και ανατροπές καταστάσεων που θα νιώσετε να χάνετε εντελώς τον έλεγχο της ζωής σας. Θα σας πιέσει και θα σας αγχώσει αυτή η έλλειψη σταθερών σημείων αλλά σύντομα όλα θα μπουν σε καινούργιες βάσεις αφού πρώτα «ξεφορτωθείτε» όλα αυτά τα ψυχικά βάρη που σας κρατούν πίσω… Στα επαγγελματικά σας πιέζεστε εδώ και καιρό από τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία σας ή από τις διαφορετικές απόψεις που έχετε με τους συνεργάτες/συναδέλφους σας αλλά δεν είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις ούτε και να προχωρήσετε σε οικονομικά ρίσκα. Αφήστε τον καιρό να κυλήσει και τον επόμενο μήνα θα τα βλέπετε όλα με διαφορετική ματιά. Αισθηματικά όλα μπορούν να συμβούν: Σχέσεις μακροχρόνιες τελειώνουν ξαφνικά και τη θέση τους παίρνει ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας προσεγγίζει και πάλι, αποφασίσετε να ζήσετε μόνοι μέχρι να έρθει εκείνο το πρόσωπο που θα σας συναρπάσει ή φλερτάρετε ασύστολα. Όλα είναι πιθανά και όλα είναι αποδεκτά!

Τοξότης

Παρά το γεγονός ότι είστε από τα πιο κοινωνικά και εξωστρεφή ζώδια, ο Νοέμβριος-τουλάχιστον για το πρώτο του δεκαπενθήμερο- σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και αποστασιοποιημένους από τα τρέχοντα γεγονότα. Πολλές οι σκέψεις και οι εσωτερικές διεργασίες που θα κάνετε αλλά δεν μπορείτε να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα μην πιέζεστε και αφήστε το για αργότερα. Κάποιες πληροφορίες που σας αφορούν θα φτάσουν στα αυτιά σας τις ημέρες γύρω από την Έκλειψη Σελήνης αλλά θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σωστά και να δείτε κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά σας αισθάνεστε ότι είναι οι συνεργάτες ή γενικότερα τα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος που εμποδίζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη όμως θα πρέπει να αναζητήσετε την αιτία αυτής της στασιμότητας στη δική σας συμπεριφορά που ενδεχομένως δεν πείθει. Στα αισθηματικά σας κρυφές συναντήσεις και σύντομοι έρωτες δεν θα λείψουν χωρίς όμως να εξελιχθούν σε κάτι μονιμότερο γιατί εσείς δεν θα το θέλετε. Μετά τις 16 του μήνα η διάθεση σας αλλάζει με τον Ερμή και την Αφροδίτη να περνούν στο ζώδιο σας να σας φτιάχνουν το κέφι και να σας κάνουν ιδιαίτερα γοητευτικούς! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 24/11 ανοίγει έναν καινούργιο μονοπάτι στην ζωή σας το οποίο ανυπομονείτε να περπατήσετε!

Αιγόκερως

Χωρίς να επηρεάζεστε αρνητικά από την Έκλειψη Σελήνης της 8/11 και γενικότερα τις όψεις του μήνα, τον Νοέμβριο θα είστε ελεύθεροι να διεκδικήσετε τον έρωτα, το πάθος, την απόλαυση, την ερωτική ικανοποίηση! Ένας καινούργιος έρωτας είναι σίγουρος για όσους τον επιθυμούν ενώ και οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα ζήσετε πολύ ερωτικές στιγμές! Στα επαγγελματικά σας θα ασχοληθείτε εκ νέου με ένα project  που υπάρχει εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς μια απρόσμενη αλλαγή στις συνθήκες θα σας βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Από τα μέσα του μήνα και μετά προσέχετε πολύ τι λέτε και σε ποιον το λέτε για να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας.

Υδροχόος

Με την έκλειψη Σελήνης και τόσους πλανήτες να κινούνται στους τομείς της οικογένειας, του σπιτιού, της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης θα συνειδητοποιήσετε πως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε σήμερα τη ζωή σας, χειρίζεστε τα όσα εύκολα ή δύσκολα προκύπτουν και διεκδικείτε αυτά που θα σας προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τις μνήμες και τις εικόνες που έχετε από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στη πρακτική πλευρά της ζωής, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι η την ακίνητη περιουσία σας έστω και αν χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα είχατε υπολογίσει.  Στα επαγγελματικά σας επιτέλους τα πράγματα φαίνονται να κινούνται, οι κόποι και οι προσπάθειες σας αναγνωρίζονται και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας. Η Έκλειψη Σελήνης στον χώρο της καριέρας σας μπορεί να σας φέρει μια αλλαγή αντικειμένου ή μια χωροταξική μετακίνηση στο εργασιακό σας περιβάλλον γεγονός που μακροχρόνια θα είναι προς όφελος σας. Στα αισθηματικά σας είστε διστακτικοί απέναντι σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σας προσεγγίζει και πάλι αλλά τα καλύτερα έρχονται μετά τις 16/11 που Αφροδίτη-Ερμής και Ήλιος περνούν διαδοχικά στο ζώδιο του Τοξότη με κάποιο πρόσωπο να σας προσεγγίζει ως φίλος αλλά ο στόχος του είναι η καρδιά σας… Η Νέα Σελήνη στις 24/11 ενισχύει τις προσπάθειες σας για την επίτευξη των στόχων σας.

Ιχθύες

Ο Νοέμβριος παρά τις δυσκολίες του είναι σε γενικές γραμμές ένας θετικός μήνας για εσάς καθώς δεν ανήκετε στα ζώδια που ταλαιπωρούνται από την ’Έκλειψη Σελήνης και την παρουσία αρκετών πλανητών στον Σκορπιό. Τον μήνα λοιπόν αυτόν θα θελήσετε με κάποιο τρόπο να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σας και να κάνετε καινούργια πράγματα! Αυτό μπορεί να σημαίνει επιμόρφωση πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σας- κάτι που θα σας φανεί χρήσιμο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη- να έρθετε σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς, να κάνετε ή να προγραμματίσετε για αργότερα ένα μακρινό ταξίδι. Αισθηματικά πολύ πιο ευνοϊκό είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα με πολλές συναντήσεις, ευκαιρίες και γνωριμίες αλλά καλό θα ήταν να μην μπλέξετε σε μια ιστορία που από την αρχή δεν δείχνει να σας καλύπτει. Αποφύγετε επίσης να μπλέξετε σε ένα ερωτικό τρίγωνο γατί το μυστικό σας θα αποκαλυφθεί στα πιο λάθος πρόσωπα… Στα επαγγελματικά σας υπάρχει αρκετή κούραση, άγχος και πίεση όμως τα δεδομένα αλλάζουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου όταν  Ερμής-Αφροδίτη και Ήλιος από τον Τοξότη αλλά και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 24/11 φέρουν στο δρόμο σας ανθρώπους που θα στηρίξουν την επαγγελματική σας πορεία. Επίσης, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 που συμπίπτει με την ορθή πορεία του Δία στο ζώδιο σας ενισχύουν ακόμη περισσότερο τις θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας!

Αγαπημένο