ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άβα Γαλανοπούλου: Αποκάλυψε γιατί δεν έγινε ποτέ ο τέταρτος κύκλος του "Πενήντα-Πενήντα"

Αυτός είναι ο λόγος!
09.06.2023

Καλεσμένη στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Παρασκευή η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία, μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε γιατί δε βγήκε ποτέ στον αέρα του Mega ο τέταρτος κύκλος του «Πενήντα-Πενήντα».

«Η τελευταία μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν ο τρίτος κύκλος του Πενήντα-Πενήντα. Οι πρώτοι δύο κύκλοι έγιναν το 2005-2007. Τελειώνουμε, χαιρετιόμαστε και μου σκάει να κάνω τους «Γείτονες» το 2007-2009. Γίνονται οι «Γείτονες» και το 2010 μας φωνάζουν για μια τηλεταινία του «Πενήντα-Πενήντα». Το 2011 θέλουν τρίτο κύκλο της σειράς και τελειώνει το 2012.

Και έρχεται την άνοιξη του 2012 ο τέταρτος κύκλος, που ήταν ο πιο αστείος. Έπεφτα κάτω από τα γέλια διαβάζοντας τα σενάρια. Και ενώ ήταν Παρασκευή και Δευτέρα θα ξεκινούσαμε, ο παραγωγός, που εγώ έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, παίρνει τηλέφωνο τους πάντες. Εμένα δε με έβρισκε γιατί είχα θέατρο και το είχα κλειστό.

Μόλις τελείωσα Παρασκευή βράδυ, βρήκα 10 κλήσεις. Πήρα τηλέφωνο και μου λέει “Άβα μου γλυκιά δε θα γίνει ο τέταρτος κύκλος, γιατί δε θα μπορέσω να σας πληρώσω, έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα”. Λέω “Νίκο μου να’ σαι καλά, γεροί και δυνατοί να είμαστε, θα ανταμώσουμε αλλού”. Μου λέει Άβα “είσαι η μόνη που είχες αυτή την αντίδραση..”» εξομολογήθηκε η Άβα Γαλανοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αγαπημένο