ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αφροδίτη Λιάντου & Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Μιλούν πρώτη φορά για τη σχέση τους! "Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον"

Αφροδίτη Λιάντου & Αλέξανδρος Σκουρλέτης - Μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους
25.05.2023

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης παραχώρησαν μία κοινή συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα και μίλησαν πρώτη φορά για την σχέση τους.

Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την σειρά «Γη της Ελιάς» που πρωταγωνιστούν εξηγώντας πως δεν πήραν μαζί την απόφαση για να σταματήσουν από την σειρά.

Αφροδίτη Λιάντου & Αλέξανδρος Σκουρλέτης - Μίλησαν πρώτη φορά για τη σχέση τους

Μαζί πήρατε την απόφαση να αποχωρήσετε από τη «Γη της Ελιάς»;

Α.Λ.: Όχι, δεν την πήραμε μαζί, αλλά οι λόγοι ήτα παρόμοιοι. Προσωπικά, ήθελα να γυρίσω στη βάση μου και να δουλέψω σε νέα πράγματα, τα οποία θα με εξελίξουν ακόμα περισσότερο.

Α.Σ.: Κάναμε παρόμοιες σκέψεις.

Απ’ ότι καταλαβαίνω, εσείς θελήσατε να φύγετε από τη σειρά, σωστά;

Α.Λ.: Δεχθήκαμε πρόταση για την τρίτη σεζόν και, επιπλέον, η συνεργασία μας ήταν άψογη. Απλώς, επειδή τα γυρίσματα γίνονται κατά κύριο λόγο στην Κύπρο, ήθελα μετά από δύο χρόνια να επιστρέψω στο σπίτι μου, το πηγαινέλα είναι αρκετά κουραστικό. Υπάρχουν επίσης και κάποιες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Α.Σ.: Δεν ήταν κάτι που ήρθε απότομα, ούτε έγινε κάποια ξαφνική ανακοίνωση. Συζητήθηκε το θέμα. Υπήρξαν μεγάλη κατανόηση και τέλεια συνεννόηση από όλες τις πλευρές. Ως ηθοποιοί, θέλουμε να παίζουμε και στο θέατρο, κι αυτό είναι εφικτό αν ζούμε στην Αθήνα.

Α.Λ.: Πράγματι, αυτό είναι πολύ βασικό. Όταν λείπεις Δευτέρα με Παρασκευή, είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις θέατρο.

Μέσα από αυτόν τον επαγγελματικό κύκλο που έκλεισε, άνοιξε ο προσωπικός σας, ως ζευγαριού. Πώς ήρθατε κοντά;

Α.Λ.: Πολύ φυσικά. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς, μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και ήρθαμε κοντά. Έτσι εξελίχθηκε αυτό που έχουμε.

Α.Σ.: Συνέβη. Κάποια πράγματα είναι απλώς για να γίνουν.

Τι σας έκανε να νιώσετε σίγουροι, ώστε να δημοσιοποιήσετε τη σχέση σας, να γίνει Instagram official, μετά από αρκετή φημολογία;

Α.Λ.: Δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι. Όταν δημοσιοποιώ μια φωτογραφία, το κάνω απλώς γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δεν επιδιώκουμε προσοχή για την προσωπική μας ζωή.

Δεν είναι αναπόφευκτη ωστόσο αυτή η προσοχή;

Α.Λ.: Υπάρχει γενικά ένα τεράστιο ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή των άλλων που εγώ δεν καταλαβαίνω. Αλλά είναι όντως αναπόφευκτο.

Α.Σ.: Δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προσοχή για την προσωπική μας ζωή. Ούτε την προκαλούμε ούτε μας ενοχλεί. Όπως ζει τη σχέση του οποιοδήποτε ζευγάρι, έτσι τη ζούμε κι εμείς. Απλά, φυσικά και όμορφα.

Α.Λ.: Κυκλοφορούμε στον δρόμο όπως κάθε άλλο ζευγάρι, που δεν έχει παίξει στη «Γη της Ελιάς». Μπορεί καμιά φορά να μας δείξουν ή να μας μιλήσουν, αλλά μέχρι εκεί.

Τι σας έφερε κοντά:

Α.Λ.: Πάρα πολλά! Εξαρχής θαύμαζα και εκτιμούσα τον Αλέξανδρο για τον επαγγελματισμό του και το πόσο σωστός και ευγενικός είναι με τους γύρω του. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει.

Α.Σ.: Από τα πρώτα γυρίσματα που έκανα, είχαμε μαζί σκηνές και από την αρχή ένιωθα σαν να την ήξερα. Για αυτό είπα νωρίτερα ότι κάποια πράγματα είναι για να γίνουν. Και εγώ τη θαύμαζα πολύ σε κάθε επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή αισθανόμουν πολύ καλά με την Αφροδίτη. Όταν ήμαστε στον ίδιο χώρο και παίζαμε μαζί, ένιωθα άνετα και ο εαυτός μου.

Ποιο είναι το αγχολυτικό σας;

Α.Σ.: Για μένα είναι η Αφροδίτη.

Α.Λ.: Είμαστε ο ένας για τον άλλον. Τα συζητάμε όλα και στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Πού ταιριάζετε πολύ;

Α.Σ.: Στο χιούμορ, στο πως ζούμε την καθημερινότητά μας και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα.

Α.Λ.: Γενικά, συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον. Εγώ, για παράδειγμα είμαι πολύ αγχώδης κι ο Αλέξανδρος λιγότερο, οπότε με ηρεμεί.

Α.Σ.: Μπορεί να ακούγετε τετριμμένο, αλλά το σημαντικό ήταν ότι το τέλος της ημέρας μας, μας έβρισκε μαζί, ακόμα κι αν ήμαστε αγκαλιά στον καναπέ.

Αγαπημένο