ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βαγγέλης Κακουριώτης: Απάντησε πρώτη φορά για την παρενόχληση πάνω στη σκηνή

Τι είπε ο τραγουδιστής;
28.09.2023

To όνομα του Βαγγέλη Κακουριώτη έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες viral στα social media, με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από την «επίθεση» που δέχτηκε από μια κοπέλα, την ώρα που βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε.

Πολλοί έκαναν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για το περιστατικό με την κοπέλα που προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα.

«Για αρχή θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε. Εκείνη τη μέρα είχαμε πρεμιέρα, ο κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητα μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μην δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες.

Η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο, πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα. Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα, εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους.

Όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ, η λογική του περιορίζεται και το ένστικτο του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο.  Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει», τόνισε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Αγαπημένο