ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ευγενία Δημητροπούλου: "Η κόρη μου δεν έχει εκφράσει την επιθυμία για ένα αδελφάκι"

Όσα είπε η Ευγενία Δημητροπούλου για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού
18.05.2023

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων μίλησε για την υιοθεσία, της κόρη της, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού αναφέροντας πως η μικρή Εύα δεν της έχει ζητήσει αδερφάκι.

Όσα είπε η Ευγενία Δημητροπούλου

«Μέχρι στιγμής η κόρη μου δεν έχει εκφράσει την επιθυμία της για ένα αδελφάκι. Ούτε έχει καταλάβει, ούτε έχει ρωτήσει. Δεν μας έχει απασχολήσει προς το παρόν. Θα δείξει ο χρόνος. Χαρακτήριζαν τα ζευγάρια που θέλουν να υιοθετήσουν ταλαιπωρημένα και ψυχικά κουρασμένα. Για κάποιους μπορεί η υιοθεσία να είναι και ανάγκη, απλώς εγώ ήθελα να φωτίσω και το θέμα της επιλογής. Πάντα περιγράφουν τα ζευγάρια ή τον γονέα που θέλει να υιοθετήσει πολύ ψυχικά κουρασμένο, απογοητευμένο και ταλαιπωρημένο από όλη την προσπάθεια. Ήθελα να πω ότι δεν πρέπει να τα θεωρούμε όλα δεδομένα και ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Δε νιώθω καμία ανάγκη να εξηγήσω ή να απολογηθώ. Πολλές φορές άτομα που ζουν στην επαρχία ή σε πιο κλειστές κοινωνίες ρωτάνε πράγματα που λες: γιατί να μας νοιάζουν τόσα πράγματα; Τελικά μεγαλώσαμε και δε μάθαμε τι είπε ο κόσμος» εξομολογήθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθάρισε: «Ορισμένα πράγματα που για κάποιους στο παρελθόν θεωρούνταν ταμπού ή δεν τα συζητούσαν εμένα μου αρέσει που τα τελευταία χρόνια με τη βοήθεια όλων μας έχουμε τολμήσει κάποιοι άνθρωποι να μιλήσουμε για αυτά και υπάρχει πλέον μία ορατότητα στο διαφορετικό. Εγώ δε θέλω να αισθανθείς ότι σου κάνω αδιάκριτες ερωτήσεις. Αν συμβαίνει κάτι, μπορούμε να σταματήσουμε».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Ευγενία Δημητροπούλου:

 

Αγαπημένο