ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εύη Σαλταφερίδου για Μελίνα Μεταξά: "Δεν υπήρχε γυναίκα που να χώνευε μέσα στο Survivor"


Όσα είπε η Εύη Σαλταφερίδου για την Μελίνα Μεταξά
03.05.2023

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Εύη Σαλταφερίδου την Τετάρτη 3/5.

 Η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Μελίνα Μεταξά και την φημολογούμενη κόντρα τους.

«Αρχικά, θέλω να πω ότι με τη Μελίνα δεν έχω κάτι. Ούτε εκείνη κάτι συγκεκριμένο μαζί μου. Πρέπει όμως να πούμε τα πράγματα ως έχουν. Εγώ εξ αρχής δεν την έχω ψηφίσει. Έχει τον κόσμο της η Μελίνα, ήταν πολύ καλό το 2018 και περίμεναν πολλά από αυτήν», δήλωσε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

«Η Μελίνα είχε ένα beef με τον Ηλία Γκότση από το ’18, φαινόταν απ’ την αρχή που μπήκε ότι υπήρχε ένα θέμα μαζί του. Πάντα θα άκουγα να κολλάει κάτι κακό για τον Γκότση. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε, ωστόσο δεν μαλώσαμε ποτέ, δεν αντιμιλήσαμε η μία στην άλλη» πρόσθεσε η παίκτρια.

«Εγώ, επειδή δεν μπορώ να μην υπερασπίζομαι το δίκιο, έπαιρνα πάντα θέση, αν άκουγα κάτι. Εμένα με ενδιέφερε ο φίλος μου, δεν ήθελα να ακούω χαζομάρες» τόνισε η Εύη Σαλταφερίδου.

«Ξεκίνησε από εκεί. Και όταν πήγαμε στην Κόκκινη ομάδα, είδα ότι υπήρχε μία κόντρα με τη Μελίνα και τη Σταυρούλα για το πού θα κοιμηθούν και τα λοιπά. Δεν λέω ότι το ξεκίνησε η Μελίνα, απλά η Μελίνα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική με τις γυναίκες. Δεν θεωρώ ότι υπήρχε γυναίκα που χώνευε στο παιχνίδι, δεν είχε πει μία καλή κουβέντα για καμία μας», κατέληξε η Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Εύη Σαλταφετρίδου:  

 

Αγαπημένο