ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο και η ερώτηση που ενόχλησε τη Δήμητρα Βαμβακούση

Τι είπε το ζευγάρι μετά τον γάμο του;
25.09.2023
See the video

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/09), τη Δήμητρα Βαμβακούση στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία περίπου 500 και πλέον καλεσμένων, ενώ ανάμεσά τους υπήρχαν και αρκετοί πρώην παίκτες του Survivor αλλά και πολλά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Κουμπάρος τους ήταν ο Αναστάσιος Ντούγκας και η κόρη του πρώην ιερέα των Αγίων Ισιδώρων, Ειρήνη Λουπασάκη.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση σε γνωστό κτήμα στο Γουδί, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έφτασαν στο σημείο, πόζαραν στους φωτογράφους και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στις κάμερες για το χαρμόσυνο γεγονός.

Οι πρώτες δηλώσεις των νεονύμφων

«Ο λόγος που είμαστε εδώ δεν είναι για να κάνουμε δηλώσεις. Είμαστε γιατί σεβόμαστε τον κόπο σας και τη δουλειά σας και ευχαριστούμε πάρα πολύ που είσαστε κοντά μας. Όποιος έχει παντρευτεί καταλαβαίνει. Το να πατήσει η νύφη το πόδι είναι κόλπο. Είναι οδηγία του Ευαγγελίου να φοβάται τον άντρα, που σημαίνει να τον σέβεται και να τον αγαπάει, όπως και ο άντρας. Αυτό είναι καθαρά. Είμαι χαρούμενος που πήγαν όλα καλά ως τώρα» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συζύγου του, τον λόγο πήρε η Δήμητρα Βαμβακούση, που δε μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της.

«Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;» είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Αγαπημένο