ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Ζαρίφη: Η απάντηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τους συνεργάτες της εκπομπής της

Τι είπε η παρουσιάστρια;
13.10.2023
See the video

Η νέα καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Open, «Οδός Ζαρίφη 2» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ζαρίφη προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς.

H ημερομηνία της πρεμιέρας δεν είναι ακόμη γνωστή, ενώ για την εκπομπή, τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν, αλλά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ρωτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/10) η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία βρέθηκε σε opening καταστήματος.

 «Οι αναβολές της πρεμιέρας οφείλονται στο restart που κάνει το Open στη ψυχαγωγία. Κυρίως είναι τεχνικά τα θέματα. Ήμουν προβληματισμένη περισσότερο με όλο αυτό το κλίμα που είχε δημιουργηθεί με τον Δημήτρη. Δεν είχα κάποια ενημέρωση ότι δεν θα είναι στην εκπομπή.

Είχα επικοινωνήσει μαζί του και ήμουν πάντα κοινωνός της άποψης ότι σε οποιαδήποτε εκπομπή να θέλεις να είσαι σε αυτή. Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα λίγο, γιατί έβλεπα τις ημερομηνίες και κάποιες εκπομπές έλεγαν πότε θα βγούμε και έτρεχα λέω μήπως βγούμε αύριο ρε παιδιά. Μόνο για αυτό. Είχα τη γνώση ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι κανονικά στην εκπομπή και είναι κανονικά. Δεν απαντάω άλλο για τον Αλεξάνδρου, θα ρωτήσετε τον ίδιο» απάντησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τέλος η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως στο πλευρό της θα βρίσκονται εκτός από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η  Άννα Ζηρδέλη και ο Αντώνη Παπαηλίας.

Αγαπημένο