ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η διατροφή που κάνει στην καραντίνα

Άλλαξε ένα μόνο πράγμα και είδε διαφορά στο δέρμα και το σώμα της!
17.01.2021
3
'
Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατροφή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Ελληνίδα μοντέλο και παρουσιάστρια, και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά το κομμάτι της διατροφής της. Η ίδια, ακόμα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν ξέφυγε από το πρόγραμμά της και ανήκει στους... ελάχιστους που δεν πάχυνε καθόλου! Μάλιστα, με μια μικρή αλλαγή είδε μεγάλη διαφορά στο δέρμα και την ευεξία της, και αυτό που έκανε είναι τόσο απλό, ώστε να μπορείς να το κάνεις και εσύ. 

Η Ηλιάνα, είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε σε ερωτήσεις των followers της στο Instagram και αποκάλυψε πως εν μέσω καραντίνας άλλαξε τη διατροφή της.

«Θα απαντήσω σε αυτό πρώτα που είναι επίκαιρο. Μαγειρεύω και τρώω μόνο σπιτικό φαγητό όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε μέσα (σπιτικό εννοώ τα γνωστά και αγαπημένα μεσογειακά μας φαγητά) και είδα μεγάλη διαφορά και στο σώμα και στο δέρμα μου αλλά και στην διάθεσή μου!», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τι αναφέρει έρευνα για τη μεσογειακή διατροφή που ακολουθεί  η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όσοι ακολουθούν τη μεσογειακή δίαιτα έχουν την τάση να μην αδειάζουν το πιάτο τους όταν νιώθουν ότι έχουν χορτάσει σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από τοι Wake Forest Baptism Medical Center. 

Η συνήθεια αυτή τους επιτρέπει να διατηρούνται στο ιδανικό βάρος. Η μεσογειακή διατροφή είναι κάτι με το οποίο είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι οι Έλληνες αν και τα τελευταία χρόνια λόγω του σύγχρονου life style έχουν απομακρυνθεί πράγμα που προφανώς συνδέεται με την αύξηση της παχυσαρκίας. Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να βάλεις περισσότερα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας στη καθημερινή σου διατροφή;

Αγαπημένο