ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δημήτρης Κόκοτας: "Όλα θα πάνε καλά" - Η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του τραγουδιστή

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του τραγουδιστή
05.04.2024
See the video

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Γεννηματάς" από την Πέμπτη (28/03). Ο αγαπημένος τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη για τη ζωή του και όλοι προσεύχονται σε ένα θαύμα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, τονίζοντας πως γίνονται προσπάθειες από τους γιατρούς για αποσωλήνωση.

"Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση. Χθες έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες δηλαδή, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο. Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Είναι πολύ νέος, είναι πολύ αγαπητός.

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του. Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν" τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

Αγαπημένο