ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χρήστος Μαλάκης: "Αν και είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, μάλλον έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω"

Η εξομολόγηση του ηθοποιού
03.04.2024
See the video

Τον Χρήστο Μαλάκη υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης (02/04) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο γνωστος ηθοποιός εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί πιστεύει ότι έπρεπε να παίξει στις "Άγριες Μέλισσες" για να τον ανακαλύψουν μετά από 22 χρόνια στην υποκριτική, αλλά και τον λόγο που ήταν αρνητικός με την τηλεόραση.

"Ξεκίνησα από το μηδέν. Έχω υπάρξει κομπάρσος αλλά είχα στόχο. Στις Άγριες Μέλισσες ήμουν στο βασικό καστ και εκεί είχα τη δυνατότητα να δείξω κάποια πράγματα. Μάλλον εκτιμήθηκε αυτό και μου ήρθαν κάποιες προτάσεις. Αν και είμαι 22 χρόνια ηθοποιός, μάλλον έπρεπε να κάνω τις Μέλισσες για να ανακαλύψουν ότι υπάρχω. 'Ημουν και εγώ αρνητικός με την τηλεόραση, είχα προκατάληψη. Είχα λάθος νοοτροπία, αλλά μου αρέσει να αναγνωρίζω τα λάθη μου. Υπάρχουν πολύ καλοί ηθοποιοί στην Ελλάδα, απλά δεν έχουν παίξει στην τηλεόραση και δεν τους ξέρουμε", τόνισε ο Χρήστος Μαλάκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Χρήστος Μαλάκης ανέφερε: "Δεν ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός, καμία σχέση. Όταν ήμουν μικρός, έλεγα ότι θέλω να γίνω αυτός που θα δείχνει στους τραγουδιστές πώς να τραγουδάνε. Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά, από το μηδέν. Έχω κάνει και μπαλέτο. Ένας ηθοποιός πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Συνήθως οι σκηνοθέτες με φαντάζονται σε σκληρούς ρόλους, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα. Ελπίζω στο μέλλον να κληθώ να παίξω έναν διαφορετικό ρόλο.

Όταν ετοιμάζω έναν ρόλο, κάθομαι και ασχολούμαι μαζί του για πολύ καιρό. Ψάχνω να βρω ευρήματα, να φτιάξω το ψυχογράφημά του. Όταν πέθανε η μητέρα μου, δεν την έκλαψα. Δεν μπορούσα. Την έκλαιγα μετά κάθε βράδυ πάνω στη σκηνή σε μία παράσταση. Έκλαιγα για εκείνην, γιατί έμοιαζε η ιστορία". 

Αγαπημένο