Eύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι

19.11.2022
1
'
Eύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι

Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει εύκολο και αφράτο κέικ πορτοκάλι.

Υλικά

  • 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 260 γρ. ζάχαρη
  • 250 ml ηλιέλαιο
  • 370 ml χυμό πορτοκάλι
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • Αλάτι
  • 1 στικ βανίλιας 120 γρ. τσιπς σοκολάτας

Για το γλάσο:

  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 2 πορτοκάλια
  • 1 βανίλια

Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!

Μάθετε ακόμα: Αυθεντικό ιταλικό τιραμισού