Γιουβέτσι με κοτόπουλο και χυλοπίτες
12.12.2022
1
'Η αγαπημένη σεφ Μαργαρίτα Νικολαΐδη ετοίμασε από την κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ένα γευστικό πιάτο.
Υλικά:
- 5 μπούτια κοτόπουλο
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 καρότο
- 150 ml κόκκινο κρασί
- 2 φύλλα δάφνης
- 500 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 5 κόκκους μπαχάρι
- 1 κ. γ. κανέλα
- 1 κ. σ. ζάχαρη
- 1 σπιτικό ζωμό κότας
- Αλάτι, Πιπέρι
- 1 πακέτο χυλοπίτες
- 100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
Ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες της σεφ και καλή σας απόλαυση!
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Μάθετε ακόμα: Φαλάφελ με γιαούρτι και κυπριακή πίτα