Vegetarian γιουβαρλάκια με μανιτάρια
30.10.2022
1
'Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει vegetarian γιουβαρλάκια με μανιτάρια αντί κιμά.
Υλικά
- 500 γρ. μανιτάρια
- 220. γρ ρύζι
- 3 καρότα
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 10 φύλλα άνηθο
- 1/2 ματσάκι δυόσμο
- 3 φέτες ψωμί τριμμένο
- 1 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 500 ml νερό
- 2 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1/4 κ.γ. μπούκοβο
- 1 κύβο λαχανικών
- 2 κ.σ. ταχίνι
- 3 λεμόνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Δείτε αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής στο παραπάνω βίντεο!
Μάθετε ακόμα: Το πιο νόστιμο τιραμισού χωρίς αυγό