ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Αυτός είναι ο λόγος που ο γιος του Σάββας δεν πήγε στην κηδεία του

Τι αποκάλυψε η Μάχη Φλωρινιώτη
12.06.2023
See the video

Η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του γνωστού καλλιτέχνη, βρέθηκε τη Δευτέρα στο «Πρωινό».

Τα παιδιά του Αννούλα και Νίκος, όπως και η σύζυγός του Μάχη, μίλησαν συγκινημένοι για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους προσώπου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της κοινής τους ζωής.

Η σύζυγός του, Μάχη, μίλησε για τη γνωριμία τους, αλλά και το πώς διαχειρίζεται την απώλειά του.

«Ήταν πολύ αυστηρός στην οικογένειά του. Είχαμε πάει σε ένα μαγαζί με τους γονείς μου και θέλαμε τους συγγενείς από τη Γερμανία να τους βγάλουμε έξω. Λέει ο πατέρας μου να πάμε στα μπουζούκια και πήγαμε στο μαγαζί που τραγουδούσε με τη Σακελλαρίου. Λέω “βλέπεις αυτόν που τραγουδάει; Θα γίνει άντρας μου”.

Δεν το πίστευα αλλά έτσι μου ήρθε και το είπα. Δεν ήμουν καν 17 χρονών τότε. Δεν πήγα στο καμαρίνι. Εγώ ήμουν αθώο παιδί. Ήρθε στο τραπέζι γιατί κάποιον ήξερε και μου έδωσε κρυφά το τηλέφωνό μου. Κάποια στιγμή μου είπε η νύφη μου να τον πάρω τηλέφωνο. Μετά από ένα μήνα τον πήρα, μου λέει “ξέρω ποια είσαι. Είσαι η Μάχη”. Έμεινα κάγκελο. Μου είπε να βγούμε και του είπα ότι δεν με αφήνουν οι γονείς μου.

Οι γονείς μου δεν ήθελαν να με παντρέψουν γιατί ήμουν μικρή. Στα 17 μου παντρευτήκαμε, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία. Οι γονείς μου υπόγραψαν να παντρευτώ. Μετά το 1978 ξεκίνησε να γίνεται διάσημος. Δεν άλλαξε ποτέ! Στο πιο φτωχό σπίτι και στα πιο πλούσια ήταν το ίδιο. Δεν ξεχώριζε κανέναν! Για αυτό τον αγαπούσε ο κόσμος».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Μάχη Φλωρινιώτη αποκάλυψε μάλιστα γιατί ο δεύτερος γιος της, Σάββας δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα του.

«Και να πούμε στον κόσμο ότι το παιδί το μεγάλο είναι στην Κύπρο. Ο γιος μου είναι στην Κύπρο, έτυχε ξαφνικά και δε μπαίνει στο αεροπλάνο να γυρίσει, φοβάται. Για αυτό δεν ήρθε στην κηδεία» είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Αγαπημένο