ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ήβη Αδάμου: Απαντά στο ενδεχόμενο να απoκτήσει ένα δεύτερο παιδί με το Μιχάλη Κουινέλη

Στις πρόβες των MAD VMA 2022 συνάντησαν οι κάμερες την Ήβη Αδάμου και απάντησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, αλλά και για μια πιθανή τηλεοπτική συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη.
22.06.2022
1
'
Ήβη Αδάμου: Απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με το Μιχάλη Κουινέλη Ήβη_Αδάμου

Με αφορμή την εμφάνισή της στα MAD VMA, η Ήβη Αδάμου έκανε δηλώσεις και απάντησε μεταξύ άλλων και στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά της με το Μιχάλη Κουινέλη.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους, Ανατολή, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Δείτε επίσης: Το wet look και το natural μακιγιάζ της Ήβης Αδάμου είναι η λύση για τις βραδινές σου εξόδους

Αρχικά, η τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της στην Αλεξανδρούπολη και για το πώς διαχειρίζεται τις συχνές μετακινήσεις αναφέροντας τα εξής: «Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο.

Ενώ, στη συνέχεια όσον αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού, δήλωσε: «Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…»

Η τραγουδίστρια επίσης με αφορμή την παρουσία του Μιχάλη Κουινέλη στο «Χ-Factor», ανέφερε πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κάποια στιγμή και τηλεοπτικά μαζί του: «Είναι ένας κούκλος και το ‘χει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα με βλέπατε σε κάποιο αντίστοιχο project μαζί του. Αν ακούσω κάτι καλό και μπορώ να το υποστηρίξω δεν θα πω όχι».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

Μάθετε ακόμη: Ήβη Αδάμου: Η σπάνια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Ανατολή- Το υπέροχο στυλ της μικρής

Αγαπημένο