ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Όσα είχε πει για τη γνωριμία με τον σύζυγο της, Βαρδή Βαρδινογιάννη, 22 ημέρες πριν τον θάνατό της

Η τελευταία συνέντευξη της Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο”
25.07.2023
1
'

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τη Δευτέρα 24 Ιουλίου.

Η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο” τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί.

Είκοσι δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά και είχε κάνει μια σπάνια αναφορά στη γνωριμία με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Θυμάστε την πρώτη σας συνάντηση με τον σύζυγό σας, Βαρδή;

Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου μαζί με τη στιγμή της γέννησης των παιδιών μου. Γνωριστήκαμε σε ένα συγγενικό σπίτι στον Πειραιά, όταν εγώ ήμουν ακόμα μαθήτρια κι εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Από εκείνη την πρώτη συνάντηση δεν σταματήσαμε στιγμή να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. Ούτε το γεγονός ότι εγώ έφυγα για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά μας. Ήμουν στην Αμερική και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα έρθει ένα γράμμα από τον Βαρδή. Έχουμε περάσει πολλά στην κοινή μας ζωή. Αγώνες και αγωνίες, χαρές και λύπες, αλλά πάντα μαζί.

Πόσο υποστηρικτικός είναι ο σύζυγός σας;

Ο Βαρδής ήταν και παραμένει το στήριγμά μου. Είναι ο άνθρωπός μου και έχω την ευλογία να μοιράζομαι μαζί του λύπες και χαρές. Υπήρξε πάντα όχι μόνο απόλυτα υποστηρικτικός αλλά η πηγή της δύναμής μου και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

 

Αγαπημένο