ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ορέστης Τζιόβας: Το διαζύγιο και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
27.06.2023
See the video

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. O γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, το κίνημα metoo, αλλά και τον γάμο του που κράτησε μόλις 9 μήνες.

«Είχα σπάσει το πόδι μου και έπρεπε να δουλεύω παράλληλα. Το ατύχημα έγινε με τη μηχανή, με αστείο τρόπο. Έπεσα χωρίς χιλιόμετρα, πηγαίνοντας να παρκάρω» είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Όσον αφορά τον σύντομο γάμο του, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Ωραία είναι. Άμα θέλεις είναι ωραία, άμα δεν θέλεις δεν είναι ωραία. Άμα δεν θέλεις μετά τον άλλον και δεν πάει καλά, γίνονται τα πράγματα λιγάκι άσχημα. Μόνο 9 μήνες κράτησε. Δεν θα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω μια τέτοιου είδους επισημοποίηση σε μια σχέση ξανά. Στενεύει τα όρια και περιορίζει».

Τέλος, απαντώντας για το κίνημα metoo, ο Ορέστης Τζιόβας αποκάλυψε: «Έχω δει διαφορά μετά το metoo. Έχω πέσει θύμα bullying και από πολύ μικρός και στο σχολείο. Μας σταματούσαν στον δρόμο κάποιοι μεγαλύτεροι να μας πάρουν τα λεφτά, τέτοιες αλητείες. Όλα συμβαίνουν και ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του».

Αγαπημένο