ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή η γυμναστική τη βοήθησε να χάσει τα κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης!

Τι είδος γυμναστικής κάνει;
07.02.2021
3
'
Αθηνά Οικονομάκου γυμναστική κιλά εγκυμοσύνης

Η Αθηνά Οικονομάκου, ανακοίνωσε μόλις χτες πως περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, και όπως είναι φυσικό, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Η ηθοποιός, δεν στερείται τίποτα στις εγκυμοσύνες της αλλά αμέσως μετά, ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής ώστε να επανελθει στην σιλουέτα της. Άλλωστε, στην πρώτη εγκυμοσύνη της πήρε περίπου 20 κιλά, τα οποία όμως έχασε πολύ σύντομα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της αλλά αγαπά πολύ τη γυμναστική και είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Όσο για το τι είδος γυμναστικής προτιμάει; Η ίδια αγαπά πολύ το pilates αλλά και τοι aerial yoga, το οποίο περιλαμβάνει κάποιου είδος stretching και ασκήσεις. Επίσης, τρέχει αρκετά συχνά και δεν είναι λίγες οι φορές που εν μέσω καραντίνας, θα κάνει κάποιον μεγάλο περίπατοο στη γειτονιά της ώστε να αποφορτιστεί από το άγχος της δουλειάς της.

Τι είναι το aerial yoga που κάνει σαν γυμναστική η Αθηνά Οικονομάκου

Η εναέρια γιόγκα, ή aerial yoga στα αγγλικά, είναι σύμφωνα με το Yogapedia είναι ένας τύπος γιόγκα που χρησιμοποιεί μια αιώρα ή μια κούνια γιόγκα ώστε να γίνονται ασκήσεις  που δεν μπορούν να γίνουν στο κλασικό χαλάκι γιόγκα. Συχνά αναφέρεται επίσης ως γιόγκα AntiGravity, μιας και ουσιαστικά «αψηφά» την βαρύτητα, αφού με την βοήθεια των σχοινιών κατά κάποιο τρόπο αιωρείσαι πάνω από το έδαφος.

Συνδυάζει την παραδοσιακή γιόγκα με κινήσεις εμπνευσμένες από pilates, χορό και ακροβατικά. Η εναέρια γιόγκα προήλθε από τη Νέα Υόρκη και είναι πλέον δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Δημιουργήθηκε από τον Κρίστοφερ Χάρισον, χορευτή με παραστάσεις στο χώρο της ακροβατικής. Η εναέρια γιόγκα πιστεύεται ότι είναι ιδιαίτερα ευεργετική για άτομα που περνούν πολύ καιρό καθισμένοι ή που έχουν πόνο στην πλάτη, επειδή γυμνάζει όλο το σώμα. Αν κάνεις λοιπόν μια κλασική δουλειά γραφείου ή αν απλά θέλεις να αποκτήσεις το σώμα που έχει η Αθηνά Οικονομάκου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το πλάνο γυμναστικής της!

Αγαπημένο