ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έλενα Τσαβαλιά: Μάθε την γυμναστική που της χαρίζει αυτό το σώμα

Ποιες ασκήσεις ακολουθεί;
14.05.2021
3
'
Έλενα Τσαβαλιά γυμναστική

Η Έλενα Τσαβαλιά διατηρεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες της ελληνικής showbiz.Όπως είναι γνωστό η ηθοποιός προσέχει την διατροφή της, ενώ έχει εντάξει στην καθημερινότητα της διάφορες μορφές γυμναστικής.

Συγκεκριμένα η Έλενα Τσαβαλιά αγαπά το pilates αλλά και την yoga τα οποία την βοηθούν να παραμένει πάντα σε φόρμα. «Άρχισα να κάνω συστηματικά γυμναστική και όταν είδα το αποτελέσματα στο σώμα μου, αυτό μου άρεσε. Ό διατροφολόγος μου είπε ότι θα απέδιδε στο μάξιμουμ αυτή η προσπάθεια αν τη συνδύαζα με σωστή διατροφή. Με ικανοποιούσε αυτό που έβλεπα και συνέχισα. Κάθε μέρα 6 με 7 το πρωί κάνω γυμναστική. Καταναλώνω επίσης πέντε γεύματα την ημέρα ανά τρίωρο και σε μικρές ποσότητες. Αποφεύγω τα λιπαρά, τα τηγανητά και το αλκοόλ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Έλενα Τσαβαλιά.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα με τις ασκήσεις γυμναστικής που ακολουθεί. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Instagram της Έλενας Τσαβαλιά:

Αγαπημένο