ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιώργος Χρανιώτης: Κάνει pilates με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και είναι το απόλυτο couple goals

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα προπονούνται μαζί!
08.03.2023
1
'
Γιώργος Χρανιώτης: Κάνει pilatesμε με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και είναι το απόλυτο couple goals NDP photo agency

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Τήνο, στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης. Περίπου δύο χρόνια αργότερα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποτελεί το χαρακτηριστικό παράδειγμα του ότι ο γάμος δε σκοτώνει τον έρωτα, η μονοτονία και η μη προσπάθεια όμως σίγουρα.

Όπως φαίνεται, τόσο οι δυο τους όσο και με το γιο τους προσπαθούν να συλλέγουν εμπειρίες και να δημιουργούν όμορφες και ξεχωριστές αναμνήσεις.

Δείτε επίσης: Χρύσα Μιχαλοπούλου: Έτσι είναι το σώμα της 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της! Δείτε ολόσωμες φωτογραφίες

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα γυμνάζονται μαζί

Εικόνα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι λάτρης της άσκησης και έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψη πως η γυμναστική είναι απαραίτητη για τη σωματική και ψυχική υγεία. Ο γνωστός ηθοποιός γυμνάζεται συχνά και προσπαθεί να διατηρείται σε φόρμα.

Πολλά είναι τα κίνητρα για να μπεις σε πρόγραμμα, ωστόσο πάντα η καλή παρέα βοηθά να επιτύχουμε το στόχο μας πιο εύκολα και να παραμείνουμε συνεπείς.

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρήκε λοιπόν την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τη σύζυγό του!

Οι δυο τους κάνουν μαζί pilates και όπως θα δείτε στη συνέχεια, ακολουθούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα άσκησης με διάφορες ασκήσεις για ενδυνάμωση και ευλυγισία.

Video file

Μάθετε ακόμα: Μαρία Τζομπανάκη: Η κρητική διατροφή και οι τροφές που επιλέγει για να παραμένει σε φόρμα στα 66 της χρόνια

Αγαπημένο