ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το άθλημα που κάνει καίει 554 περίπου θερμίδες την ώρα - Δες το και πάρε ιδέες

Μήπως να ξεκινήσεις και εσύ;
3
'
Η Ιωάννα Μαλέσκου, η γυμναστική και το άθλημα που κάνει

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αναφέρει πολλές φορές πως αγαπάει πολύ την γυμναστική και τον αθλητισμό και όποτε βρίσκει χρόνο, ασκείται όπως μπορεί. Το άθλημα που την είδαμε πρόσφατα να κάνει σε σχετική ανάρτησή της στο Instagram, καίει 554 περίπου θερμίδες την ώρα και είναι πολύ, μα πολύ διασκεδαστικό!

Ο λόγος για το αγαπημένο μικρών και μεγάλων ποδήλατο, το οποίο ειδικά αν το κάνεις σε εξωτερικό χώρο και δεν προτιμήσεις κάποιο στατικό που θα έχεις στο σπίτι σου, μπορεί να είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία ώστε να κάνεις βόλτα αλλά και την γυμναστική σου παράλληλα. Η Ιωάννα Μαλέσκου, επέλεξε να κάνει ποδήλατο στην φύση, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το βίντεό της στο Instagram, έσπασε ρεκόρ σε σχόλια και προβολές. Αξιοσημείωτο είναι ότι όπως σου έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, με μια ώρα ποδηλασίας και καλύπτοντας περίπου 18-20 χιλιόμετρα την ώρα θα καταφέρεις να κάψεις 554 θερμίδες.

Όσο πιο ήσυχη και γραφική η διαδρομή που θα επιλέξεις τόσο πιο πιθανό είναι - αλλάζοντας παραστάσεις από τη βοή της πόλης - να ηρεμήσεις και να αποφορτιστείς κι από το στρες. Αν πάλι θέλεις να κάψεις περισσότερες θερμίδες, ο λόφος και το βουνό είναι η λύση. Επίλεξε δηλαδή διαδρομές με ανηφόρες!

Δες το άθλημα που κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου σε βίντεο από το Instagram:

Αγαπημένο