ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έχεις βαμμένα μαλλιά; Αυτά είναι τα τρία συστατικά που δεν πρέπει να περιέχει το conditioner σου

Πως θα αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά χρησιμοποιώντας το σωστό conditioner!
13.08.2022
1
'
Έχεις βαμμένα μαλλιά; Αυτά είναι τα τρία συστατικά που δεν πρέπει να περιέχει το conditioner σου conditioner

Όλες μας λίγο πολύ έχουμε πειραματιστεί με τα μαλλιά μας, είτε αλλάζοντας χρώμα, είτε κάνοντας ανταύγειες, είτε ακολουθώντας κάποια άλλη μέθοδο όπως το μπαλαγιάζ.

Για αυτό και πλέον έχουν αρχίσει να χάνουν την λάμψη αλλά και τη ζωντάνια τους. Πόσο ντεκαπάζ να αντέξουν και αυτά; Ακόμη όμως και αν δεν είναι βαμμένα σε ανοιχτούς τόνους που χρειάζονται περισσότερα χημικά και τα σκούρα μαλλιά μπορούν να δείχνουν εξίσου ταλαιπωρημένα.

Υπάρχει όμως ένα μυστικό το οποίο αξίζει να μάθετε! Ίσως να μην σας περνούσε καν από το μυαλό ότι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία που κρατά υγιή τα μαλλιά σας αποτελεί το conditioner!

Μάθετε εδώ: Εσύ χρησιμοποιείς αντηλιακό μαλλιών; Αν όχι πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα!

Εικόνα
conditioner

 

3 Συστατικά που δεν πρέπει να περιέχει το conditioner όταν έχουμε βαμμένα μαλλιά:

Θειικά οξέα 

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα συστατικά που πρέπει να αποφεύγεται για τα βαμμένα μαλλιά, όταν πρόκειται για conditioner ή άλλα προϊόντα μαλλιών. Διότι τα θειικά οξέα είναι σκληρά καθαριστικά στοιχεία που μπορούν να ξεθωριάζουν το χρώμα των μαλλιών μας και πολύ γρήγορα μάλιστα. Ενώ ταυτόχρονα αφαιρούν τα φυσικά έλαια, αφήνοντάς τα ξηρά, εύθραυστα και επιρρεπή στο σπάσιμο.

Ιδανικά αναζητήστε προϊόντα που φέρουν την ένδειξη “χωρίς θειικά άλατα". Αυτού του είδους προϊόντα μαλλιών είναι πολύ πιο ήπια για τα μαλλιά σας και θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε το χρώμα σας.

Εικόνα
conditioner

Αλκοόλ 

Άλλο ένα συστατικό που πρέπει να αποφεύγεται για τα βαμμένα μαλλιά. Το αλκοόλ είναι γενικά ένα σκληρό στοιχείο για τα μαλλιά και αφαιρεί την πλειονότητα της υγρασίας από το τριχωτό της κεφαλής. Προσοχή στις ετικέτες δεν αναγράφεται ως αλκοόλ αλλά ως προπανόλη ή αιθανόλη.

Αυτά τα συστατικά, συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στο φριζάρισμα και το σπάσιμο και επιβαρύνουν τα βαμμένα μαλλιά, τα οποία έχουν ήδη υποστεί χημική επεξεργασία λόγω των χρωμάτων.

Ίσως σε ενδιαφέρει ακόμη: Τα 3+1 top προϊόντα που χρειάζεσαι για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σου!

Χλωριούχο Νάτριο ή Αλάτι 

Τα άλατα προστίθενται συχνά σε προϊόντα μαλλιών για να δίνουν όγκο, αλλά μπορεί να κάνουν τα μαλλιά ξηρά και εύθραυστα δεν συνιστώνται καθόλου για τα βαμμένα μαλλιά και κυρίως για αυτά που έχουν υποστεί ντεκαπάζ κατά καιρούς.

Εικόνα
conditioner
Αγαπημένο