ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τι κάνουν οι Γαλλίδες στην καραντίνα για να παραμείνουν περιποιημένες

Τα 3 beauty tips τους που μπορείς να εφαρμόσεις και εσύ!
3
'
περιποιημένες στην καραντίνα

Όταν μιλάμε για κομψότητα, σίγουρα οι πιο γνωστές γυναίκες στον πλανήτη είναι οι Γαλλίδες. Είναι σικάτες, είναι κομψές, είναι απλές και έχουν αυτό το έμφυτο class, το οποίο κυλά στο DNA τους.  Ακόμα και η καραντίνα λοιπόν, δε φαίνεται να τις πτοεί ιδιαίτερα μιας και ακολουθούν ευλαβικά την ρουτίνα ομορφιάς τους και πρέπει να είναι οι μόνες στον πλανήτη που δεν πάχυναν! Έκανα μια έρευνα σε γαλλικά sites, ανάμεσα στα οποία και το κορυφαίο  L'OFFICIEL και ανακάλυψα τι είναι αυτό που κάνουν οι Γαλλίδες ακόμα και μέσα στην καραντίνα για να παραμείνουν κομψές και περιποιημένες. Τα δικά τους tips, είναι σούπερ απλά και πίστεψέ με, δεν έχεις καμία δικαιολογία ώστε να μην τα εφαρμόσεις!

Χρησιμοποιούν σατέν μαξιλαροθήκες

Οι σατέν μαξιλαροθήκες, εκτός από το ότι δίνουν μια αίσθηση class στην κρεβατοκάμαρά σου, βοηθούν στο να μην σπάνε τα μαλλιά σου και σύμφωνα με έρευνες, δεν κάνουν τις γνωστές «ρυτίδες» του ύπνου στο πρόσωπό σου. Αν το budget σου δεν στο επιτρέπει, να θυμάσαι ότι δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεις τις σατέν μαξιλαροθήκες σου με επίσης σατέν σεντόνια.

Δεν παραλείπουν το scrub τους

Έχουμε αναφερθεί στο πόσο απαραίτητο είναι το scrub για το δέρμα σου, αλλά συνήθως το παραμελείς, μιας και υπάρχει ο κοινός μύθος που λέει ότι το να καθαρίζεις απλά το πρόσωπό σου, αρκεί. Οι Γαλλίδες λοιπόν, εντός και εκτός καραντίνας δεν το κάνουν ποτέ και ίσως και αυτό να συμβάλλει στην υπέροχη επιδερμίδα τους. Δες την συνταγή για DIY scrub εδώ και μην κάνεις ξανά το ίδιο λάθος.

Εκμεταλλεύονται την καραντίνα υπέρ τους

Έχεις σκεφτεί το πόσο ευεργετική μπορεί να είναι η καραντίνα για το δέρμα και την ομορφιά σου; Αν όχι, κακώς! Αν αναλογιστείς ότι δεν βάφεσαι και δεν εκθέτεις το πρόσωπό σου στους ρύπους της καθημερινότητας, τότε θα καταλάβεις πόσο καλό μπορεί να σου κάνει η παραμονή στο σπίτι της περισσότερες ώρες της ημέρας. Επιπλέον, αν θέλεις να αφήσεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν ή να χρησιμοποιήσεις κάποιο serum για να δυναμώσεις τις βλεφαρίδες σου, αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος. Και όταν τελειώσει η καραντίνα ή η τηλεργασία θα επιστρέψεις πιο όμορφη από ποτέ στον έξω κόσμο.

Αγαπημένο