ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Tik Tok: Η νέα τάση στο μακιγιάζ κοστίζει μόνο 4.99€- Δίνει extra λάμψη στο βλέμμα!

Πρέπει να το δοκιμάσεις!
17.11.2022
1
'
Tik Tok: Η νέα τάση στο μακιγιάζ κοστίζει μόνο 4.99€- Δίνει extra λάμψη στο βλέμμα! Photo/Istock

Από τότε που η Alexa Demie της σειράς “Euphoria” πρόσθεσε πινελιές λάμψης στις βλεφαρίδες της, έκανε την μάσκαρα με glitter να έχει γίνει τάση στο Tik Tok. Και, τώρα που πλησιάζουμε στην περίοδο των Χριστουγεννιάτικων πάρτι – και μετά στη Πρωτοχρονιά – το look παίρνει άλλη δυναμική τη νέα σεζόν.

Η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα με βλεφαρίδες που είχαν XXL glitter, τις οποίες συνδύασε με ένα μαύρο smokey eye. H νέα τάση στο μακιγιάζ ματιών είναι, λοιπόν, αυτή η αστραφτερή μάσκαρα που ετοιμάζεται να πάρει τη θέση της κανονικής φόρμουλας.

Δεν προσθέτει κανένα extra βήμα στη ρουτίνα του μακιγιάζ σου, ούτε αργεί στην εφαρμογή, αλλά μπορεί να βελτιώσει αισθητά την εμφάνισή σου. Και ενώ η glitter μάσκαρα κάνει μια σαφή δήλωση στο μακιγιάζ σου, εξακολουθεί να είναι αρκετά λεπτή και διακριτική για να νιώθεις δροσερή σε κάθε glam event που θα γίνει τους επόμενους δύο μήνες.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι το beautysphere στο Tik Tok έσπευσε να αναδημιουργήσει την εμφάνιση με τις δικές του ανατροπές στο στυλ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Glance.gr

Αγαπημένο