ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιορτές σε καραντίνα: Πώς να κρατήσεις επαφή με όσους αγαπάς

Οι 3 τρόποι που θα σε γεμίσουν χαρά!
3
'
karantina-giortes

Είναι πλέον επίσημο πως θα περάσουμε τις φετινές γιορτές σε καραντίνα. Τα βραδινά ρεβεγιόν ανήκουν στο παρελθόν και οι συγκεντρώσεις με πάνω από 9 άτομα απαγορεύονται δια ροπάλου. Ωστόσο, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, υπάρχει τρόπος να κρατήσεις επαφή με όσους αγαπάς και μάλιστα είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζεις. Με όπλο την καλή σου διάθεση και την μαγεία των γιορτών, μην αφήσεις τον ιό να σταθεί εμπόδιο! 

Τρόπος #1: Η τεχνολογία

Zoom, Skype ακόμα και οι βίντεο κλήσεις θα σου φανούν σούπερ χρήσιμες. Αξιοποίησε την τεχνολογία στο έπακρο και μην διστάσεις να πάρεις τηλέφωνο όσους αγαπάς, ακόμα και με ομαδικές συνομιλίες. Εξάλλου τα... πάρτι και τα ρεβεγιόν εξ' αποστάσεως δεν απαγορεύονται.

karantina-giortes-idees

Τρόπος #2: Στείλε πακέτο με δώρα

Σίγουρα η ανθρώπινη επαφή είναι κάτι που μας έχει λείψει και μάλιστα πολύ. Όμως, η ευελιξία είναι αρετή και θα πρέπει και εσύ να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Μπορείς ακόμα και από απόσταση να δείξεις την αγάπη σου στα κοντινά σου άτομα με δώρα, μικρής αξίας, τα οποία θα στείλεις με πακέτο. 

karantina-giortes-dora

Τρόπος #3: Ευγνωμοσύνη

Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο δύσκολους καιρούς διανύουμε, να αφήσεις την ευγνωμοσύνη να πλημμυρίσει την καρδιά και την ψυχή σου. Άσε την γιορτινή ατμόσφαιρα να σε παρασύρει και σίγουρα θα κατανοήσεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου τα κοντινά σου άτομα, ακόμα και αν είναι μόλις εννέα. Επιπλέον, δεδομένου ότι συνήθως συνειδητοποιούμε την αξία ενός πράγματος όταν δεν είναι πλέον τόσο διαθέσιμο, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις και να νιώσεις ευγνώμων για τους φίλους σου, για τις στιγμές που περάσατε μαζί και για τα όσα θα έρθουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος, οφείλουμε να νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε υγιείς και που ξεπερνάμε σιγά - σιγά τον σκόπελο της πανδημίας.

karantina-giortes-tips

Τέλος, πρέπει να θυμάσαι ότι τα όσα ζούμε είναι παροδικά και η ζωή μας, εκείνη η ζωή που βάλαμε σε παύση θα συνεχίσει όπως ακριβώς ήταν πριν, με όσα άτομα είχαμε πριν στην καθημερινότητά μας αλλά με μια σημαντική διαφορά: Θα έχουμε όλοι κατανοήσει πόσο δεδομένα δεν ήταν, τα όσα θεωρούσαμε απλά. 

Αγαπημένο