ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

​Οι διάσημοι που πήραν διαζύγιο και μετά ξαναπαντρεύτηκαν - Ποιοι είναι στη λίστα;

Η μοίρα τους έφερε ξανά μαζί!
3
'
​Οι διάσημοι που πήραν διαζύγιο και μετά ξαναπαντρεύτηκαν ABACA

Ποιος είπε πως αν χωρίσεις δεν μπορείς να ξανασμίξεις; Τα διαζύγια μπορεί να αφήσουν ένα bittersweet συναίσθημα, ανάλογα πάντα από τα άτομα και το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Μερικά ζευγάρια δεν θέλουν να ξαναδούν ο ένας τον άλλον. Άλλοι παραμένουν σε καλές σχέσεις, μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαζί, και μερικές φορές τα ξαναβρίσκουν, και άλλοι ενώ τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν... Ανάμεσα στους τελευταίους είναι και αρκετοί διάσημοι που πήραν διαζύγιο και μετά ξαναπαντρεύτηκαν. Ας δούμε αναλυτικά ποιοι είναι στη λίστα και ποιοι ξαναχώρισαν αφού τα ξαναβρήκαν.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Αυτοί είναι οι διάσημοι που συγχώρησαν την απιστία και έδωσαν δεύτερη ευκαιρία

Eminem - Kimberly Scott

Εικόνα
Διάσημοι που χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκαν
ABACA

 

Ο γνωστός ράπερ και η Αμερικανίδα ηθοποιός, άρχισαν να βγαίνουν το 1987. Ωστόσο, η μητέρα του Eminem δεν ήταν ικανοποιημένη με τη σχέση τους. Παρόλο που οι δυο τους είχαν πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον, ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ. Παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 1999 και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, το 2001. Ο λόγος πίσω από τον χωρισμό ήταν το τραγούδι του Eminem, "Kim", στο οποίο ραπάρει αναφερόμενος στο ότι θα μπορούσε να την σκοτώσει. Η Kim δεν το πήρε πολύ καλά και μάλιστα αυτοτραυματίστηκε λόγω της θλίψης και της οργής της. Ωστόσο, επέζησε. Ο Eminem τότε υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και η Kim τον μήνυσε για το τραγούδι. Παντρεύτηκαν για λίγο ξανά το 2006, ωστόσο χώρισαν οριστικά την ίδια χρονιά.

Elon Musk - Talulah Riley

Εικόνα
Διάσημοι που χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκαν
ABACA

 

Ο επιχειρηματίας μεγιστάνας, παντρεύτηκε την Αγγλίδα ηθοποιό αφού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, την Justine Wilson, το 2010. Παντρεύτηκαν, χώρισαν, παντρεύτηκαν ξανά και χώρισαν ξανά. Κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στο Λονδίνο, ο Elon Mus "εντόπισε" την Talulah Riley σε ένα μπαρ και την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Παντρεύτηκαν το 2010 αλλά χώρισαν το 2012, ωστόσο, ο επιχειρηματίας δεν μπορούσε να κρατηθεί μακριά από τη δεύτερη σύζυγό του. Μόλις 18 μήνες μετά το νόμιμο διαζύγιό τους, τα ξαναβρήκαν το 2013. Παρ' όλα αυτά χώρισαν ξανά το 2016.

Διάβασε και αυτό: Αυτοί είναι οι διάσημοι Έλληνες που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν μεγαλύτερές τους!

Pamela Anderson - Rick Salomon

Εικόνα
Διάσημοι που χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκαν
ABACA

 

Η Pamela Anderson παντρεύτηκε τρεις διαφορετικούς άντρες στην ζωή της. Τον έναν από αυτούς μάλιστα, δύο φορές. Ποιος ήταν αυτός; Ο Rick Salomon. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2007, ωστόσο χώρισαν το 2008. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα όμως, οι δυο τους βρέθηκαν πάλι μαζί, με το ζευγάρι να δίνει γαμήλιους όρκους, για άλλη μια φορά το 2014, χωρίζοντας νόμιμα για άλλη μια φορά το 2015. 

Jean-Claude Van Damme - Gladys Portugues

Εικόνα
Διάσημοι που χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκαν
ABACA

 

Οι δυο τους αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια του γάμου τους. Αφού αντάλλαξαν τους γαμήλιους όρκους το 1987, σύντομα καλωσόρισαν με χαρά το αγοράκι τους, την ίδια χρονιά. Το 1990, το ζευγάρι καλωσόρισε επίσης μια κόρη. Ωστόσο, τα προβλήματα άρχισαν να εμφανίζονται όλο και περισσότερο, καθώς ο Jean-Claude Van Damme, άρχισε να βγαίνει με άλλες γυναίκες. Αποτέλεσμα, να οδηγηθούν στον χωρισμό τους, με τους δυο τους να ξαναπαντρεύονται το 1999 και έκτοτε να παραμένουν μαζί. 

Αγαπημένο