ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα δήλωσε για την κατάψυξη ωαρίων και το κόστος τους

"Τα περισσότερα μηνύματα που μου στέλνουν αναφέρονται στο θέμα τους κόστους"
03.03.2022
1
'
Κατερίνα_Καινούργιου Κατερίνα Καινούργιου: Όσα δήλωσε για την κατάψυξη ωαρίων

Η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής της σχετική με την κατάψυξη ωαρίων. Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας είχε ως αφορμή τις δηλώσεις της Μάγδας Τσέγκου, η οποία ήταν η πρώτη που μίλησε δημόσια για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε στο παρελθόν.

Μάλιστα η παρουσιάστρια παρότρυνε τις νέες κοπέλες να μπουν στη διαδικασία της κατάψυξης σε περίπτωση που το θεωρούν απαραίτητο. Μέσω των δηλώσεων της ενθαρρύνει τις γυναίκες να μπουν στη διαδικασία και να μην φοβηθούν. 

«Εγώ σχεδόν όλα τα μηνύματα που έλαβα είναι μόνο θετικά. Και μάλιστα είναι πολλές οι κοπέλες που θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία σε πολύ μικρότερη ηλικία. Γιατί ουσιαστικά είναι ένα δώρο στον εαυτό τους. Εγώ έτσι το λέω. Τα περισσότερα μηνύματα που μου στέλνουν αναφέρονται στο θέμα τους κόστους. Η αλήθεια είναι πως είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν επιχορηγείται…

 

ΔΙάβασε επίσης : 10 απαντήσεις που οπωσδήποτε πρέπει να ξέρεις για την κατάψυξη ωαρίων

Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν το συζητήσετε με τον γιατρό σας και δει ότι πραγματικά δυσκολεύεστε, θα γίνει κάτι καλύτερο. Είναι η διαδικασία. Το κόστος συντήρησης δεν είναι κάτι. Στο εξωτερικό υπάρχουν πάρα πολύ μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που το κάνουν δωρεάν στις υπαλλήλους τους. Μπείτε, ενημερωθείτε. Κορίτσια κάντε το. Η μητρότητα είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

Σε περίπτωση που θέλετε να γίνετε μελλοντικά μανούλες και για κάποιο λόγο το έχετε καθυστερήσει, να ξέρετε πως στην κατάψυξη υποβάλλονται γυναίκες που είναι στο τσακ να ξεκινήσουν χημειοθεραπείες.

Ψάξτε το και κάντε το. Η ταλαιπωρία είναι στο διάστημα των 15 ημερών που μπορεί να πάρετε ορμόνες. Εγώ λίγο με τις ενέσεις ψυχολογικά ταράχτηκα. Και σωματικά θα πρηστείς λίγο. Μετά θα λέτε πως “έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου”. Εγώ δε ξέρω τι θα μου φέρει το 2022, αλλά είπα πως το 2022 είναι σημαντική χρονιά για μένα γιατί έκανα αυτό το δώρο στον εαυτό μου», δήλωσε χαρακτηριστική η Κατερίνα Καινούργιου .

Διάβασε επίσης : Οι νέες τεχνικές στην κατάψυξη ωαρίων

Δες εδώ πιο αναλυτικά τις δηλώσεις από την Κατερίνα Καινούργιου: 

 

Αγαπημένο