ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νερό: Το πολύτιμο δώρο για την επιδερμίδα μας!

Πιες νερό και κάνε πιο λαμπερή την επιδερμίδα σου!
2
'
nero_derma

Χωρίς αμφιβολία, το νερό αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό όλων των ζωντανών οργανισμών. Η σημασία του γίνεται ακόμη πιο εύκολα αντιληπτή, αν σκεφτούμε πως το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 60 - 70% περίπου νερό!

Το νερό είναι πηγή ζωής, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Σήμερα θα δούμε όμως, πώς το νερό βοηθά την επιδερμίδα μας.

nero

Έρευνες δείχνουν ότι η κατανάλωση περισσότερου νερού μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσεις το δέρμα σου εύκαμπτο και λείο, να μειώσεις την ξηρότητα, την τραχύτητα και να αυξήσεις την ελαστικότητα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες 10 ποτήρια την ημέρα, σωστά κατανεμημένα μέσα στην ημέρα, είναι ιδανικά για μια λαμπερή επιδερμίδα, αλλά και για ένα υγιές σώμα!

nero

Μην ξεχνάτε ότι η σωστή ενυδάτωση ξεκινάει εκ των έσω, γι αυτό πρέπει να είμαστε συνεχώς ενυδατωμένοι, ώστε να διώχνουμε μακριά τις τοξίνες. 

Το δέρμα μας αποτελείται κατά 30% από νερό, με συνέπεια, όταν ο οργανισμός μας αφυδατώνεται το δέρμα χάνει την ελαστικότητα, γίνει θαμπό, ξηρό και νιώθουμε να μας "τραβάει"... Επιπλέον, το αφυδατωμένο δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητά του είναι πιο επιρρεπές και στη εμφάνιση ρυτίδων.

 

Αγαπημένο