ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

«Αυτές τις γιορτές το πιο πολύτιμο δώρο είναι οι άνθρωποι μας...»

Δείξε τους πόσο τους αγαπάς γιατί η πανδημία μας έδειξε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.
3
'
giortes-koronoios

Είναι γεγονός πως η πανδημία μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα. Κλισέ όπως «υγεία πάνω από όλα» απέκτησαν άλλο νόημα και φέτος, τίποτα δεν μοιάζει να είναι όπως παλιά, γιατί πολύ απλά δεν είναι.

Οι δρόμοι ερήμωσαν, η μάσκα μπήκε στην ζωή μας και η ανθρώπινη επαφή έγινε από σημείο της καθημερινότητας, είδος προς εξαφάνιση. Σίγουρα κοιτάς και εσύ καχύποπτα τον διπλανό σου στα ΜΜΜ ή στο σούπερ μάρκετ και αν τύχει και σε ακουμπήσει κανείς, δεν γίνεται να μην περάσει από το μυαλό σου η σκέψη να βάλεις αντισηπτικό άμεσα.

Και μετά, είναι και οι γιορτές. Όσο και να μην τις αγαπούσες (που προσωπικά θεωρώ πως δεν υπάρχει άτομο που δεν αγαπά τα Χριστούγεννα), ένιωθες πάντα την ανάγκη να γιορτάσεις  με τα δικά σου άτομα, με τους φίλους σου και τους γονείς σου, με την οικογένειά σου. Την οικογένειά σου που είμαι σίγουρη πως φέτος εκτίμησες όσο καμία άλλη χρονιά. Φέτος μπορεί να μην είστε όλοι στο γιορτινό τραπέζι λόγω απόστασης ή μπορεί να μην ανταλλάξετε μεγαλοπρεπή και ακριβά δώρα.

Θα πρέπει όμως να μάθεις, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ήδη, πως φέτος το πιο πολύτιμο δώρο από όλα είναι οι άνθρωποί μας που είναι όλοι υγιής και μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε ξανά τόσο σφιχτά, ώστε να ενωθούν και πάλι όλα τα κομμάτια μας που «τσάκισε» ο ιός.

Αγαπημένο