ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ο μαραθώνιος του Ομίλου ΑΝΤ1 και του Easy 97,2 με τη Μαρία Κωνσταντάκη για τη "ΦΛΟΓΑ"

Κάλεσμα ευαισθητοποίησης και προσφοράς από τον easy 97,2 και τον Όμιλο Αντέννα, για τον Σύλλογο «ΦΛΟΓΑ»
08.11.2021
3
'
Κάλεσμα προσφοράς από το ΑΝΤ1 και τον Easy 97,2 EASY 97,6

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος έχει δείξει μια σταθερά έντονη δραστηριότητα σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα κατά τη πολύχρονη πορεία του, επιστράτευσε  γι’ άλλη μια φορά τις δυνάμεις του για να σταθεί δίπλα σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός easy 97,2, διοργάνωσε για 1η φορά στην Ελλάδα, έναν μεγάλο περίπατο μαραθωνικών αποστάσεων µε στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών µε Καρκίνο “ΦΛΟΓΑ”.  Σε αυτό το κάλεσμα ευαισθητοποίησης και προσφοράς, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κινητοποίησε τους πολίτες τόσο μέσα από τα ρεπορτάζ και τις ζωντανές συνδέσεις των εκπομπών του καναλιού, όσο και μέσα από συνεντεύξεις σε όλες τις εκπομπές του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 για δύο μήνες συνεχόμενα. Φιλοξενήθηκαν καθημερινά γονείς, παιδιά, εθελοντές και γιατροί της «ΦΛΟΓΑΣ» και μίλησαν στον αέρα του σταθμού για τις προσωπικές τους εμπειρίες αλλά και για το πως η «ΦΛΟΓΑ» θα είναι για πάντα οικογένειά τους.

Εικόνα
Κάλεσμα του ΑΝΤ1 για το Σύλλογο "Φλόγα"

Την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, ξεκίνησε στις 7.00 την 1η από τις 5 ημέρες του μαραθωνίου, με αφετηρία την Πλατεία Τριών Ναυάρχων μπροστά από το Δημαρχείο του Ναυπλίου. Μετά από 5 ημέρες, 40 ώρες και 210 χιλιόμετρα περπάτημα, ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία τον μεγαλύτερο στόχο της ζωής της! Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 18.00, βρέθηκε στον τερματισμό στην Πλατεία Κοτζιά μπροστά από το Δημαρχείο της Αθήνας! Εκεί την περίμεναν φίλοι, περαστικοί αλλά και πολλά παιδιά και γονείς από την «ΦΛΟΓΑ» που την αγκάλιασαν για τη μεγάλη αυτή επιτυχία της!

Η Μαρία Κωνσταντάκη διέσχισε πανέμορφα χωριά και πόλεις όπως το Άργος, οι Μυκήνες, η Νεμέα, η Αρχαία Κόρινθος, τα Μέγαρα, η Ελευσίνα, η Κινέτα, ο Πειραιάς και η Αθήνα. Μέσα από την διαδρομή, αναδείχτηκαν μοναδικά τοπία της Πελοποννήσου και της Αττικής, περιοχές με ιδιαίτερο αρχαιολογικό ενδιαφέρον αλλά και σημεία ορόσημα για την νεότερη ιστορία μας. Ο μοναδικός αυτός «περίπατος» συμβολίζει την παράδοση, την εξέλιξη, την αλλαγή, τον αγώνα, την πίστη και την δύναμη όλων των παιδιών που έχουν περάσει κάποια μορφή καρκίνου.

 

Πάνω από 100 άνθρωποι μιλήσαν ζωντανά στον αέρα του σταθμού αλλά και στις προσωπικές τους σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα

Πάνω από 15.000 άνθρωποι πήραν τηλέφωνο, έστειλαν μήνυμα ή έκαναν κάποια δωρεά

Πάνω από 40.000 ευρώ μαζεύτηκαν για τον σκοπό αυτό!

 

Συνεχίζουμε όλο τον χρόνο να καλούμε και να στέλνουμε SMS «ΦΛΟΓΑ» στο 19813* …γιατί όσο υπάρχουν παιδιά που έχουν ανάγκη θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα τα στηρίζουν!

*Κόστος SMS : 3 ευρώ +ΦΠΑ+ τέλη κινητής τηλεφωνίας

*Κόστος ΚΛΗΣΗΣ : Κόστος από σταθερό €2,60 και από κινητό €2,48. Για κλήσεις από κινητό, χρεώνεστε επιπλέον τα τέλη του παρόχου κινητής τηλεφωνίας.

 

Άκου τον easy 97.2 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play

Αγαπημένο