ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το Star

Η ανακοίνωση έγινε on air
02.06.2023
See the video

Επίσημα συνεχίζουν στο Star και του χρόνου η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, με την ανακοίνωση να γίνεται μάλιστα το πρωί της Παρασκευής στον αέρα του Breakfast@star.

Η υπογραφή έπεσε την Πέμπτη 1 Ιουνίου και το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Αυτό σημαίνει πως η ψυχαγωγική εκπομπή του Star συνεχίζεται κανονικά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ξανθίππη Βουτσαλά «εισέβαλε» στο πλατό και πήρε τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, μετά την ανανέωση του συμβολαίου τους! 

 «Ο βήχας και η χαρά δεν κρύβονται. Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι αυτό που περιμέναμε, είναι δικαίωση για εμάς, είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις του κόπους σου να συνεχίζονται» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου σχολίασε: «1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ».

Αγαπημένο