ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εριέττα Κούρκουλου: Η ανάρτηση για το χαμό του πατέρα της που έφυγε από καρκίνο!

"Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά…"
04.02.2022
2
'
ΕΡΙΕΤΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ NDP

Με αφορμή την σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου, η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία με την ίδια σε μικρή ηλικία και τον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο, να την κρατά αγκαλιά και τους δυο τους να γελάνε. 

Η Εριέττα Κούρκουλου, συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές κείμενο όπως συνηθίζει να κάνει με τα posts της στο instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:  ΅Παγκόσμια ημέρα κατά της αρρώστιας που πήρε τόσους αγαπημένους μας μακριά… "Μίσος" είναι η λέξη που εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματά μου γι’αυτόν. Μίσος, γιατί πήρε την μεγαλύτερη αγάπη από κοντά μου, στερώντας μου στιγμές μαζί του που είχα κάθε δικαίωμα να ζήσω. Την ήμερα του γάμου μας, που ονειρευόμουν πάντα ότι θα με χόρευε. Την ημέρα που ανακοίνωσα στην υπόλοιπη οικογένειά μου ότι θα κάνουμε παιδάκι. Την ημέρα που θα γεννήσω τον εγγονό και συνονόματό του. Όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα, μας δίνουν πολλές φορές την ψευδαίσθηση ότι ο καρκίνος νίκησε. Αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο καρκίνος έχασε και θα συνεχίσει να χάνει, ακόμα και όταν οδηγεί στον θάνατο. Έχασε, γιατί ο πατέρας μου ήταν στον γάμο μας, και τον ένιωθα πιο κοντά μου από ποτέ. Έχασε, γιατί την ημέρα της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης μου, ευχαρίστησα εκείνον πρώτα, που ξέρω ότι έβαλε από εκεί ψηλά το χεράκι του. Έχασε, γιατί ζει μέσα στο παιδί που θα γεννήσω τον επόμενο μήνα. Ο καρκίνος έχασε και θα χάνει πάντα την μάχη με την αγάπη. Από τότε που έφυγε ο πρώτος Νίκος της ζωής μου, έχω συναντήσει και συνεχίζω να συναντάω εκατοντάδες μαχητές της ασθένειας αυτής και κάθε φορά, αισθάνομαι δέος. Δέος, που συνεχίζουν να χαμογελούν και να κάνουν όνειρα για το μέλλον. Δέος, που αντί να κατηγορούν την ζωή ή τον θεό για την ατυχία τους, μου περιγράφουν τους λόγους για τους οποίους αισθάνονται τυχεροί."

Διαβάστε επιπλέον: 4 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Έπειτα η Εριέττα Κούρκουλου συμπλήρωσε: "Όσοι έχουμε πληγεί από τον καρκίνο άμεσα η έμμεσα, ενώνουμε σήμερα τις φωνές μας για να του πούμε ότι έχασε και ότι εμείς θα συνεχίσουμε να τον πολεμάμε, γιορτάζοντας κάθε νίκη… μικρή και μεγάλη!", θέλοντας να δώσει δύναμη στους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εριέττα Κούρκουλου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της περιμένοντας τον γιο τους!

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει : Συγκίνησε η Εριέττα Κούρκουλου: "Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού ούσα 26 χρονών"

Αγαπημένο