ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο λόγος που δεν δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον γιο της στα social media

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
16.01.2024
1
'

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις προτάσεις που δέχεται για να επιστρέψει στην τηλεόραση, τον γιο της και τον λόγο που δεν μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί του στα social media, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδάκι.

«Δεν ξέρω ακόμα αν θα με δείτε στους τηλεοπτικούς δέκτες, δεν έχω κατασταλάξει. Καλύτερα να κάνεις κάτι και να το λες. Δεν ξέρω αν είναι τιμητικό όταν συζητάς να το λες… Η αλήθεια είναι ότι εγώ τον Νίκο (σ.σ Κοκλώνη) τον στήριξα στα πρώτα του βήματα. Τώρα αν συνεχίζει και αυτός να πιστεύει σε εμένα, καλό είναι! Δύσκολα θα έκανα Σαββατοκύριακο. Θα ήθελα να κάνω ένα live που διαρκεί 2-3 ώρες. Όχι σαν το «Κάτι ξαναψήνεται» που ήταν πολύωρο. Τέτοια project είναι λίγο ακατάλληλα για εμένα», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις προτάσεις που δέχεται για να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όσον αφορά τον γιο της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδάκι η παρουσιάστρια απάντησε: «Κάνουμε baby swimming από τον πέμπτο μήνα. Απλώς γενικότερα δεν δημοσιοποιώ πολλά πράγματα από την καθημερινότητά μου με το παιδί, γιατί δεν είναι καθόλου θετικός ο άνδρας μου. Αν το άφηνε πάνω μου, θα έβαζα πολύ περισσότερα. Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένεια μας. Αν έρθει δεύτερο παιδί, ευπρόσδεκτο!».

 

 

Αγαπημένο