ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Απαντά πρώτη φορά για την Καρολίνα και την Ελευθερία Ελευθερίου

Όσα είπε ο πρώην παίκτης του Survivor all Star.
14.07.2023
1
'

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» στην Κύπρο μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά για όσα έγινα στο Survivor all Star με την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου.  

«Ό,τι έγινε, έγινε. Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο και από τον περίγυρό μου… Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω περισσότερο πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες.

Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό μου και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ… Όταν χτυπάς κάποιον και καλά κάνεις από τη στιγμή που έχει έκθεση, κάπου πρέπει να σταματήσεις γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω, μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης για την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου:

Αγαπημένο