ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Σάκης Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στον τελικό του "Survivor All Star"

Τι είπε ο νικητής του Survivor All Star
12.07.2023
See the video

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Έτσι, ο επιχειρηματίας, που είχε κερδίσει το Survivor και το 2021, πήρε και πάλι την πρωτιά, καθώς και το έπαθλο των 100.000 ευρώ. 

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Σάκη Κατσούλη να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του.

Ο Σάκης Κατσούλης, πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, δήλωσε: «Είμαι γεμάτος, υπερήφανος, ολοκληρωμένος, μόνο ωραία συναισθήματα έχω αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει τα λόγια μου. Μέχρι εδώ που έφτασα πραγματικά είμαι πολύ γεμάτος, σε αυτό το παιχνίδι έδωσα ό,τι είχα και δεν είχα. Όπως είπα και να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Δεν μετανιώνω για τίποτα και νομίζω είναι πολύ σημαντικό για κάποιον άνθρωπο να μη μετανιώνει. Γύρισα πίσω για τον κόσμο που με στήριξε και το 2021 και έγινα ο νικητής του Survivor 21.  Τον έκανα κι αυτόν υπερήφανο για την επιλογή μου και πραγματικά ανυπομονώ για το αποτέλεσμα».

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την νίκη του στον τελικό του «Survivor All Star», o Σάκης Κατσούλης ανέφερε στην κάμερα του «Καλοκαίρι Yes»: «Πραγματικά μου έχουν τελειώσει τα λόγια… Είμαι πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμο. Μόνο εκείνος είναι ο τελικός κριτής, εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω στους στίβους μάχης το έκανα. Από εκεί και πέρα αν ο κόσμος δεν σε αγαπήσει, δεν σε στηρίξει, δεν μπορείς να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Για μένα δείχνει πως ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη φορά τον είδε και τη δεύτερη φορά. Είδε ότι δεν αλλοιώθηκα σαν χαρακτήρας κι έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Αγαπημένο