ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Άδωνις Γεωργιάδης: "Εγώ την Ευγενία την είδα και την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο"

Το παρασκήνιο της γνωριμίας τους
22.03.2024
See the video

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκαν στο "Ενώπιος Ενωπίω" και μεταξύ άλλων, μίλησαν για τη γνωριμία τους.

"Στον γάμο μας ο Περσέας ήταν ήδη 5 χρονών. Εγώ την Ευγενία την είδα και την ερωτεύτηκα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ήταν δύσκολο στην αρχή, η Ευγενία με ερωτεύτηκε στην πορεία. Εγώ όταν την είδα κάτι έπαθε ο εγκέφαλός μου", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την σύζυγό του.

Από την πλευρά της η Ευγενία Μανωλίδου, είπε: "Δεν έγινε ακριβώς πρόταση γάμου, ήμασταν πολύ καιρό μαζί. Ο γάμος ήρθε αρκετά χρόνια μετά. Για μένα τα πράγματα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Ήθελα να προχωρήσω με τη δουλειά μου, είχα τα θέματα με τον πρώην σύζυγό μου, τα παιδιά μου ήταν πάρα πολύ μικρά. Με τον Άδωνι συζητούσαμε πολύ, είχαμε κοινές προσλαμβάνουσες, ήμασταν και πολύ κοντά στην ηλικία… Γενικότερα ήταν πολύ καλή παρέα. To ένα έφερε το άλλο. Δεν σκεφτόμουν να κάνω κάποια άλλη σχέση και σίγουρα όχι σοβαρή σχέση. Και τα παιδιά τον αγάπησαν πολύ και ήταν και ο ίδιος πολύ δοτικός… Δεν έγινε τίποτα ξαφνικά και απρόβλεπτα".

Αγαπημένο