ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αντώνης Αντωνίου: "Ήταν δύσκολη η σκηνή του αποχαιρετισμού της Βουλίτσας από τη Μουρμούρα"

Τι αποκάλυψε στην Super Κατερίνα
19.09.2023

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον θάνατο της Βουλίτσας, κατά κόσμον, Ελένης Κοκκίδου από την αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» 

«Ήταν δύσκολη η σκηνή του αποχαιρετισμού της Βουλίτσας. Σαν ηθοποιοί το χαρήκαμε γιατί ήταν πραγματικά πολύ ωραίο και συγκινητικό. Μας άρεσε πάρα πολύ.

Μου το είπε η ίδια η Ελένη Κοκκίδου ότι δεν θα είναι στη σειρά και δεν ήθελε να το μάθω από αλλού. Μου είπε ότι είχε άλλες βλέψεις και ήθελε να ακολουθήσει τα όνειρά της. Της είπα ότι αυτό είναι ιερό πράγμα και ότι ο καθένας ακολουθεί τα όνειρά του» είπε αρχικά ο Αντώνης Αντωνίου.

Απαντώντας στις φήμες περί κακών σχέσεων με την Ελένη Κοκκίδου ο ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Σε μια μακρόχρονη συνεργασία υπάρχουν εντάσεις, ωραίες στιγμές, άτυχες στιγμές. Αυτή είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα ρουτίνα. Σίγουρα υπήρχαν στιγμές διαφωνίας, κάποιας έντασης, αλλά αυτό σε επαγγελματικά και συναδελφικά πλαίσια».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο Αντώνης Αντωνίου, η Βουλίτσα θα συνεχίζει να εμφανίζεται σε κάποια επεισόδια της σειράς ως φάντασμα, μέχρι ο Μηνάς να σταθεί στα πόδια του.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο:

Αγαπημένο