ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Βικτώρια Καρύδα: "Τα παιδιά μου ακόμα κλαίνε για τον μπαμπά, γράφουν γράμματα"

Συγκινεί το μοντέλο
11.12.2023

Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και τον Γιάννη Αρμουτίδη μίλησε η Βικτώρια Καρύδα. Το μοντέλο μεταξύ άλλων μίλησε για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, αλλά και για τα παιδιά της και συγκίνησε με όσα είπε.


«Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στα παιδιά μου. Όπως γνωρίζετε έχουμε χάσει τον άνθρωπό μας και όλη την αγάπη και όλο τον χρόνο τα δίνω στα παιδιά μου. Ήταν δύσκολο να εξηγήσω στα παιδιά μου τον χαμό του πατέρα τους. Έχουν περάσει 5 χρόνια και μου φαίνεται σαν να έγινε χθες. Ακόμα κλαίνε για τον μπαμπά. Τα παιδάκια μου γράφουν γράμματα και τα βάζουν πίσω από τις φωτογραφίες… Κάθε φορά παλεύω με αυτό που έχει γίνει. Προσπαθώ να φτιάξω την ψυχολογία μου, να ανέβω λίγο», είπε αρχικά η Βικτώρια Καρύδα.


Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η ίδια ανέφερε: «Έβγαινα με έναν άνθρωπο ο οποίος στην πορεία μου έκανε πρόταση γάμου. Δεν μπόρεσα να προχωρήσω σε κάτι τέτιο γιατί δεν είχα συναίσθημα. Για να ξαναπαντρευτώ και να κάνω οικογένεια πρέπει να είμαι full in love.  Δεν προχώρησε γιατί δεν ταιριάξαμε και μετά έγινε η πρόταση».

Αγαπημένο