ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις της με την Ελένη Μενεγάκη και η περίοδος που έφυγε από την Ελλάδα

Η σπάνια εξομολόγηση της παρουσιάστριας
01.04.2024

Στην εκπομπή "Τετ Α Τετ" του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή (31/03) η Ελεονώρα Μελέτη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μίλησε μεταξύ άλλων, για την περίοδο του "Πρωινού Καφέ", ενώ αποκάλυψε τον λόγο που στη συνέχεια έφυγε από την Ελλάδα.

"Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου αυτή του “Πρωινού Καφέ” που, παρόλα αυτά, νιώθω ευγνώμων που την έζησα γιατί με βοήθησε πάρα πολύ να διαμορφώσω αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Με βοήθησε να δω με άλλο μάτι τους ανθρώπους. Στην αρχή πολύ εχθρικά, σχεδόν καχύποπτα, αλλά τώρα με κατανόηση και με συμπόνια. Το δούλεψα όμως πάρα πολύ και αυτά τα εργαλεία που πήρα μέσα από αυτή την ιστορία τα μεταφέρω και στο καινούργιο μου βιβλίο που θα βγει στα τέλη Μαίου...

Μετά από τον “Πρωινό Καφέ” εξαφανίστηκα κυριολεκτικά, γιατί έφυγα από την χώρα. Έφυγα από την Ελλάδα, μην μπορώντας να διαχειριστώ το ότι περπατούσα στον δρόμο και πίστευα ότι νομίζουν για μένα όλα αυτά τα οποία άκουγαν στην τηλεόραση. Έφυγα κυνηγημένη σχεδόν. Έκανα ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι στο Μπαλί για κάποιους μήνες και εκεί συνάντησα ανθρώπους και απέκτησα γνώσεις, τις οποίες χρησιμοποίησα για να μπορώ να επιστρέψω και να κυνηγήσω όλα μου τα όνειρα αλλά και να βρω τρόπους να σταθώ στον εαυτό μου. Μόνη μου πήγα, δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο...

Υπάρχουν άνθρωποι που μου ζήτησαν δημόσια συγγνώμη και το εκτιμώ, υπάρχουν και άνθρωποι όμως, που ακόμα και τότε όταν τους έβλεπα από κοντά έκαναν σαν να μη συμβαίνει κάτι. Εγώ έχω την άποψή μου διαμορφωμένη, δεν θα αλλάξει ούτε με την δημόσια συγγνώμη, ούτε με την προσέγγιση του άλλου. Διότι ακόμη και ο τρόπος που αναφέρεσαι σε έναν άνθρωπο και λες την άποψή σου, δείχνει πράγματα για την ποιότητα σου και αυτό δεν αλλάζει εύκολα. Από τότε έχω επιλέξει να κρατάω τις αποστάσεις μου από όλους" εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε: "Χάσαμε χρόνο με την Ελένη Μενεγάκη, εμείς αργήσαμε να “φωνάξουμε” ότι δεν υπάρχει αντιπαλότητα. Όλα έγιναν μετά από πρωτοβουλία της Ελένης. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πρόσβαση στον άνθρωπο “Ελένη” γιατί η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που έχει να σου πει πολλά και όχι τηλεοπτικά. Ωραία πράγματα, άλλα, ουσιώδη".

Αγαπημένο