ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Eurovision 2024: Το ΡΙΚ ανακοίνωσε την εκπρόσωπο της Κύπρου

Η επίσημη ανακοίνωση
26.09.2023

Η Silia Kapsis (Σίλια Καψή) θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο του 2024 με ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το ΡΙΚ.

Η Silia Kapsis γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και είναι μόλις 16 ετών. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από την Ελλάδα.

Η Silia Kapsis, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές στην Αυστραλία, ενώ έχει διακριθεί ως τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την κυπριακής καταγωγή, δημοφιλή τραγουδίστρια Silia Kapsis, που γεννήθηκε και διαμένει στην Αυστραλία. Η Silia θα ερμηνεύσει τραγούδι που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

Θυμίζουμε ότι μετά τη νίκη της Loreen με το κομμάτι «Tattoo» τον Μάιο του 2023, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision του 2024 θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας.

Αγαπημένο