ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ο λόγος που δεν μιλούσε δημόσια για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Τι αποκάλυψε η δημοσιογράφος;
27.09.2023

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκάρα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στην περίοδο της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο και στον χωρισμό τους.

«Μετά το Survivor η προσωπική μου ζωή σχολιαζόταν και είναι λογικό. Η αναγνωρισιμότητα αυτή όμως με έχει φέρει αρκετές φορές σε πολύ δύσκολη θέση», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Κατόπιν, αναφερόμενη στα περσινά δημοσιεύματα περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον λόγο που οι ίδια δεν απαντούσε, τόνισε: «Δεν είναι μόνο ο χωρισμός. Και όταν ήμασταν ζευγάρι ερχόμασταν συχνά σε πολύ δύσκολη θέση. Συχνά κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που έγραφαν: “Βλέπουμε τη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλιά, άρα είναι έγκυος”. Μετά με έπαιρναν τηλέφωνο γνωστοί μου και μου έλεγαν “με το καλό”. Ήταν πάρα πολύ άβολο.

Όσον αφορά το θέμα του χωρισμού, ήταν μια κοινή μας απόφαση με τον Κωνσταντίνο, μετά από έξι χρόνια που ήμασταν μαζί, ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε γι’ αυτό. Πολλοί τότε έλεγαν: “Αφού ως ζευγάρι δημοσιεύατε πράγματα από την καθημερινότητά σας, γιατί δεν μιλάτε για τον χωρισμό σας”; Ήταν, όμως, ένα προσωπικό μας θέμα και είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε έτσι, γιατί έτσι το θέλαμε».

Αγαπημένο