ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χέιλι Μπίμπερ- Σελένα Γκόμεζ: Η νέα φημολογούμενη κόντρα μεταξύ τους που προκάλεσε αναστάτωση στα social media

Όλα όσα έγιναν μεταξύ των δύο σταρ!
15.02.2023
1
'
Χέιλι Μπίμπερ- Σελένα Γκόμεζ: Η νέα φημολογούμενη κόντρα μεταξύ τους που προκάλεσε αναστάτωση στα social media Photo/Abaca

Η Σελένα Γκόμεζ και η Χέιλι Μπίμπερ για ακόμα μια φορά τραβούν τα βλέμματα των θαυμαστών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο της Χέιλι Μπίμπερ στο TikTok που πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι ήταν σπόντα για την τραγουδίστρια και πρώην σύντροφο του Τζάστιν Μπίμπερ.

Στο βίντεο απεικονίζεται το μοντέλο να λέει: «Και δεν λέω ότι της άξιζε, αλλά ο χρόνος του Θεού είναι πάντα σωστός». Λίγο μετά η ανάρτηση φαίνεται να διαγράφηκε από την ίδια, αφού πολλοί την κατηγόρησαν πως αναφερόταν στα κιλά της Σελένα Γκόμεζ.

Μάθε επίσης: Ριάνα: Δε φαντάζεστε ποια είναι η αμύθητη περιουσία της εγκυμονούσας!

Η τραγουδίστρια άλλωστε έχει μιλήσει δημόσια για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει να αλλάξει τόσο την εικόνα του σώματος της, όσο και την ψυχική της υγεία!

Μάλιστα η ίδια αποφάσισε να απαντήσει σε ένα σχόλιο στο TikTok της @ellenacuario, λέγοντας ότι προσπαθεί να παραμείνει θετική και να μην αφήσει την αρνητικότητα να την καταβάλει, δίνοντας έμφαση στο να είμαστε ευγενικοί με όλους.

Το σχόλιο της Σελένα Γκόμεζ:

Εικόνα
Χέιλι Μπίμπερ-Σελένα Γκόμεζ: Η νέα φημολογούμενη κόντρα μεταξύ τους που προκάλεσε αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Διάβασε ακόμα: Σακίρα: Βρήκε τον τρόπο να διώξει τα πρώην πεθερικά της από τη γειτονιά

Από την πλευρά, κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι μήνυμα ήθελε να περάσει η Χέιλι Μπίμπερ όταν ανάρτησε το βίντεο στο TikTok και αν είχε σκοπό να φωτογραφίσει την Σελένα Γκόμεζ.

Φωτογραφικά πρακτορεία: Abaca press, Tiktok

Αγαπημένο