ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απαντά για το κόστος του γάμου της

Τι είπε η πρώην παίκτρια του Survivor;
25.01.2024

Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε την δική της απάντηση, σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες για το κόστος του γάμου της.

"Όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν τον γάμο.

Ο γάμος μας ήταν ανατποδοτικός. Είναι φυσικό και επόμενο, επειδή είμαι γνωστή και επώνυμη, πολλές εταιρείες να θέλουν να με προσεγγίσουν και να διαφημιστούν από εμένα και εννοείται ότι είπα με χαρά και θέρμη το «ναι». Αυτό φάνηκε και μετά, γιατί έδωσα συνεντεύξεις και στον χώρο που είχα τη συνεργασία της ανταπόδοσης.

Είναι δυνατόν να το παίξω ότι είμαι ζάμπλουτη και να σκορπάω τα λεφτά μου έτσι; Έχω εγώ αυτά τα χρήματα για να τα δώσω; Ο γάμος κόστισε γύρω στα 50.000 ευρώ, αλλά δεν είπα ότι πλήρωσα 50.000 ευρώ. Κάποιες εταιρείες μας έκαναν τις εκπτώσεις που θέλαμε" είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Αγαπημένο