ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιωάννα Τούνη: Τι είπε για το ποσό που πλήρωσε για τη βάφτιση του γιου της

Η αποκάλυψη για το μπάτζετ της βάφτισης
29.09.2023

Τη βάφτιση του γιου τους, Πάρη, πραγματοποίησαν την Παρασκευή (22/09) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο μικρός πήρε το όνομα Πάρης, με νονούς τη Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα, στενούς φίλους του ζευγαριού.

Το μυστήριο έγινε σε γνωστό κτήμα στη Βαρυπόμπη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους και τη διακόσμηση να κλέβει τις εντυπώσεις. 

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακολούθων και μεταξύ άλλων, απάντησε για το κόστος της βάφτισης του γιου της.

 «Ο Στέφανος είναι φίλος μου με αγαπάει και ξέρει τον Πάρη από την κοιλιά μου. Έκανε για τη βάφτισή μας τα πάντα σαν να βαφτίζονταν δικό του παιδί. Θα πω μόνο ότι το πιο ακριβό από όλα ήταν να στηθεί stage με επαγγελματικό ήχο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει το μπάτζετ του και ένας planner βοηθάει να παραμείνεις μέσα σε αυτό» αρκέστηκε να γράψει η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η influencer εξήγησε σε άλλη ερώτηση που δέχτηκε, πώς επέλεξαν το όνομα Πάρης. «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε» έγραψε.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram - j.touni

Εικόνα
τουνη
Αγαπημένο